søndag 25. januar 2009

Det snør,det snør...


Inspirert av været... Her er det like før vi snør inne. Heldigvis har det roet seg litt nå. Glad i snø om vinteren, men det hadde vært en fordel om ikke alt skulle komme på en gang. Det blir jo fullstendig kaos av det!

tirsdag 20. januar 2009

Veggbilde og rosa kort


Hekta på bilder! Ble så inspirert av Hilde(Stempelgal) til å lage veggbilder før jul. Laget ganske mange med julemotiv som ble gitt bort i julegaver. Har også laget noen etter nyttår og ett av dem henger på veggen nå.




En detalj




















Må forresten si litt mer om Hilde. Hun er kjempedyktig! Det er bare så utrolig mye fint som trylles fram fra den kanten. Jeg blir i alle fall inspirert av henne:)


Må fortsatt si at jeg føler meg på gyngende grunn med denne blogginga. Har planer om å gjøre bloggen litt mer spennende, men foreløbig har jeg mer enn nok med å få ut innlegg her. Det er vel som med alt annet; øvelse gjør mester...(håper jeg).


Så til kortet. Det ble et veeeeldig rosarosa kort, men hvorfor ikke..? stempel fra Whiff Of Joy og Stempelglede. Motivet er malt med distress. Forøvrig så elsker jeg å male om dagen, mer enn å lage kort faktisk.





torsdag 15. januar 2009

Et kort


Har laget et vinterkort. Ikke helt fornøyd med det, er noe som mangler. Vet bare ikke hva...

mandag 12. januar 2009

Jeg, en blogger...!?

Velkommen til bloggen min. Jeg synes dette er både spennende og skummelt! Er ikke akkurat erklært datageni og slettes ikke spesielt bra til å ta bilder. Men, jeg håper at jeg kan bli bedre med litt øvelse.. Skal prøve å legge ut bilder av det jeg lager her på bloggen.