søndag 29. mars 2009

"Gorjuss" fjortis-bursdag..

Niesa mi fyller 14 år i dag. Jeg måtte jo selvfølgelig lage et kort til henne. Synes disse gorjuss-jentene er så herlige, så en av dem fikk æren av å pryde kortet. Har brukt mønsterark fra Basicgrey. Sommerfuglene er klippet ut av et ark fra Webster`s Pages. Den store blomsten er fra Petaloo (tror jeg). Metallpynten inni den er fra Prima, det er resten av blomstene også. Ellers har jeg brukt blonde, kakeserviett og en ramme klippet ut fra en overlay. Den ideen (overlayen, altså), har jeg fått av Hilde.




Ellers så må jeg jo fortelle at jeg allerede hadde fått award av Hanne også. Jeg hadde bare ikke sett det! (litt flaut, *rødmer*). Veldig glad for dem begge;o) Hanne har dessuten lært meg å legge bloggadressa under navnet. Det var så moro å få til, at jeg måtte gjøre det maaaaange ganger. Tusen takk for både award og den flotte forklaringa di, Hanne!
En riktig god søndagskveld, Hanne

Award..

Jeg har vært så heldig å få en award. Det er kjempekoselig å bli satt slik pris på! Og den har jeg fått av ei dame som jeg setter veldig stor pris på. Hun er utrolig hyggelig, dyktig og inspirerende. Takk så mye, søte deg Ewonne:http://ewonnes.blogspot.com/.

Jeg vet ikke hvor mange jeg kan gi denne videre til. Skulle gjerne gitt den til alle dere dyktige og inspirerende damer som holder på med denne flotte hobbyen. Det hadde jo blitt litt av en jobb, da... Men, jeg har valgt å gi den til noen som jeg synes betyr noe helt spesielt for meg. Og disse damene er:

Hilde: http://stempelgalsverden.blogspot.com/

Liv Hilde: http://livshobbyblog.blogspot.com/

Hanne: http://hanneskrumspring.blogspot.com/

Nina: http://ninaic.blogspot.com/

Annita: http://paperartbyannita.blogspot.com/

Nå har jeg svetta og prøvd å legge bloggadressene under navnene! Men, jeg får det jo ikke til...

Og da blir jeg jo ikke særlig irritert, heller, jeg da..... Så hvis noen kan gi meg et lite hint...?

Hanne

torsdag 26. mars 2009

Fra enkelt til overdådig...

Koser meg med å hoppe innom ulike stiler om dagen. Pleier å bruke stempler på det meste jeg lager, men nå ble det helt stempelfritt! Vet ikke helt om jeg skal kalle dette en slags vintage/shabby chic stil..? Har i alle fall boltret meg med papirer, blomster, bokstaver, tyll og glansbilder. Bildet skal brukes som dørskilt på rommet til yngstejenta. Hun ble i alle fall fornøyd med resultatet.

Må nok hente fram noen stempler. Det står mange bursdager for tur. Men, jeg føler liksom at kortformen ikke er helt på topp. Tror rett og slett at jeg har for mange nye stempler (går det an, det da?....) å velge i. Vet ikke hvilket jeg skal begynne med! Luksusproblem...!

mandag 23. mars 2009

Sukkersøtt utfordring # 33

Clean and simple.....?
Ukens utfordring på http://sukkersott.blogspot.com/ er å lage et kort i clean and simple-stil. Jeg bruker ikke å lage kort i denne stilen; er jo altfor glad i å lesse på med stæsj. Men, jeg synes bare det er moro å utfordre meg sjøl litt. Tror jeg trenger det av og til. Blir jo ofte til at en holder seg litt i samme "sporet" når en lager kort. Mønsterarkene jeg har brukt er fra October Afternoon og Rhonna Farrer. Den lille søte fuglen er fra imaginisce. Tekststemplet er fra Papirloftet. Mitt bidrag til utfordringa:


Ha en fortsatt god kveld og takk til alle som besøker bloggen min.

Klem,

Hanne

lørdag 21. mars 2009

Guttebursdag og nye Hanglar

Nå har jeg gjort noe som iallefall jeg synes er vanskelig; nemlig å lage guttekort. Det er liksom så enkelt med jentekort. Masse stempler å velge mellom, blomster, perler, bling og stæsj... Men til gutter..?? Jeg blir i alle fall litt opprådd for ideer! Men, så kom Hanglar og reddet meg:) Det nye vårkitet kom dumpende ned i postkassa for et par dager siden. Guttestemplene er liksom ikke de jeg pleier å kaste meg over føst, men nå måtte gutten "til pers" med en gang.
Kortet skal gis til en gutt som fyller 13. Håper det ikke ble for barnslig.
Ellers må jeg fortelle at bankkortet mitt har gått varmt idag. Har nemlig vært på jentetur til Scrapporama og Bikuben! Synes jeg fikk tak i noen riktige godbiter begge steder, jeg. Tok vel litt av, for å si det sånn....kniiis!!! Må nok være veldig produktiv ei stund framover for å forsvare innkjøpene, tror jeg...
God lørdagskveld til dere alle,
Hanne

onsdag 18. mars 2009

Stempler i lange baner... StampARTic utfordring


Har prøvd meg på utfordringa til StampARTic denne gangen også. Og en utfordring var det virkelig. Oppgaven var nemlig å bruke minst 10 forskjellige stempler på framsida av kortet. Her er det lett å gå seg vill i stempeljungelen!! Da jeg var ferdig med mitt kort, telte jeg 14 stempler i alt! Det er med motivtrykket som jeg har fått av Hilde. Har derfor ikke noe bilde av det stemplet. Hilde kan dere forresten besøke her:http://stempelgalsverden.blogspot.com/. Bloggen hennes er absolutt verdt å avlegge en visitt. Hun er kjempeflink:o)
Alle stemplene jeg brukte på kortet, har jeg tatt bilde av her.

Rosene jeg har pyntet med er fra Prima. De er sprayet med distress refills. Steiner er fra Kaisers Craft (eller noe slik, tror jeg). Rundt motivet har jeg brukt rufsete garn fra Panduro.

Jeg tror ikke alle stemplene jeg har brukt, synes like godt. Men, de er der alle sammen..!
Klem,
Hanne

søndag 15. mars 2009

Pastellfarger til besvær....

Utfordring #32 på:. http://sukkersott.blogspot.com/.

Yess, tenkte jeg på fredag da jeg så ukens utfordring på Sukkersøtt. "Easy match" å bli med på denne. Dette er noe for meg, midt i blinken å lage kort med fargene brunt, rosa, grønt og lyseblått/turkis. Er egentlig litt sånn hemmelig forelska i rosa, brun og turkis.... At det går an å ta så feil...! Ikke med fargene altså, men å lage kortet. Puh, .jeg har virkelig slitt, kan ikke huske å ha hatt så tørke noen gang. Tror jeg har tatt fram og lagt bort minst ti kilo med ulike ark, blomster og stæsj (har jo litt å velge i da, vet du..). Men gi opp.....? Nei, hadde satt meg i hodet å gjennomføre og da ble det slik!! Det eneste jeg egentlig ble fornøyd med, er malinga av motivet. Gorjuss-jentene er jo bare helt ...."gorjuss". Var så heldig å få noen trykk av Hilde: http://stempelgalsverden.blogspot.com/.
Så over til kortet som har fått meg til å svette i hele helga:


Nå tror jeg at det var alt for i dag. Kos dere på søndagskvelden og lad opp til ei ny arbeidsuke.

Klem,

Hanne

onsdag 11. mars 2009

Vant StampARTic challenge!!!!!!!!!

Hurra!
Jammen vant jeg forrige utfordring på StampArtic.Du må gjerne ta en titt på bloggen deres her: http://stampartic.blogspot.com/. Tror jeg må være under en heldig stjerne om dagen, eller noe sånn... Kjempeglad for seieren, det var veldig mange flotte bidrag som var sendt inn. Nå venter jeg på premien i posten. Den så kjempefin ut, så nå går jeg bare rundt og gleder meg.:) Får nesten litt vente-på-julaften-følelse..... fnis! Er visst litt barnslig, jeg....Her er kortet jeg vant med:


Jeg takker så mye til dere som er innom og kikker i bloggen min og legger igjen så søte kommentarer.Det setter jeg pris på.:)

En riktig god kveld til dere alle

Hanne

mandag 9. mars 2009

Sukkersøtt utfordring # 31

Har laget et kort til utfordringen på Sukkersøtt denne uka. Er visst i "utfordringsmodus" om dagen. Hadde jeg visst at det var så morsomt å lage kort etter skisser, hadde jeg begynt med det for lenge siden.:) Men, det er jo aldri for sent...Anita har forresten laget en kjempeflott skisse.

Motivet er fra Whiff of Joy, bare elsker de stemplene.... Malt med Distress Ink refills. Mønsterpapir, roser og bling fra Prima. Den store blomsten er fra Petaloo og de små hjertene fra Unik Hobby.
Og så til en annen sak: bakgrunnsproblemer!!! Skifta bakgrunn på bloggen, men logoen fra den forrige vil ikke fjerne seg. River meg i håret....! Har prøvd alt mulig, men den står der like mye. Sikkert en enkel sak å ordne, hvis en bare kan det... (og det gjør da tydeligvis ikke jeg)

søndag 8. mars 2009

Jiiiiiiiiiihaaaa...

Gjett hva!! Nei, det er selvfølgelig umulig for dere å gjette hva jeg mener... Var inne på bloggen til Katharina Frei og der så jeg listen over de som var valgt ut som gjestedesignere... Kan dere gjette nå...?

NAVNET MITT STÅR DER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jeg har sett etter mange ganger, så det er faktisk helt sant. Wow, det hadde jeg aldri trodd! Glad, spent, litt skremt og faktisk litt stolt. Det er da vel lov..?
Designerperioden min skal være i juli og august, så jeg har jo litt tid til å forberede meg.

De andre jentene som ble plukket ut, er kjempedyktige. GRATULERER SÅ MASSE TIL DEM ALLE SAMMEN, DETTE ER FORTJENT! Du kan se det her: http://katharina1704.blogspot.com/

Og så er det en ting til som er utrolig morsomt med dette: vi er to jenter fra selveste Toten som ble plukket ut! Tenk det...

En god dag til dere alle:)

fredag 6. mars 2009

StampARTic utfordring



For første gang har jeg laget et kort til en utfordring påhttp://stampartic.blogspot.com/. Camillahttp://cstoen.blogspot.com/ har laget ei flott skisse som jeg fikk lyst til å prøve meg på. Er ikke så vant med å lage kort etter skisser, så det er litt utfordrende, synes jeg. Men, det er veldig morsomt å prøve noe nytt. Koste meg med oppgaven.:) Motivet er fra Whiff of Joy og det er malt med Distress Ink refills. Mønsterark er fra Graphic 45.

tirsdag 3. mars 2009

StampARTic og Walk of Fame

I helga var jeg en tur på fjellet. Det ble både avslapping og noen fine skiturer. Da jeg kom tilbake søndag kveld, oppdaget jeg sannelig at det hadde skjedd ting! Et av kortene mine har blitt presentert på Walk Of Fame på StampARTic sin blogg. Tusen,tusen takk for det:) Synes det var spesielt moro,siden jeg egentlig bare var mellomfornøyd med dette kortet. Må jo si at jeg er litt stolt også,da. Det er så mange av dere der ute som lager aldeles nydelige kort, så at mitt ble valgt er en overraskelse.Tusen takk for koselige kommentarer og for at dere besøker bloggen min. Dere kan se mitt og de andre kortene som ble valgt her: http://stampartic.blogspot.com/ Ha en riktig god dag:)