onsdag 28. april 2010

Og så enda ett konfirmasjonskort......

Det er liksom ikke så stor variasjon her for tida. Konfirmasjonskort i lange baner. Skjønner godt hvis dere blir lei av å se på dem....... Har i alle fall laget et crisscross-kort denne gangen. Igjen har jeg brukt de nydelige papirene fra Maja Design.

Som jeg sa i forrige innlegg, har jeg tatt fram noen gamle WoJ-stempler. Dette har jeg faktisk aldri brukt før, selv om jeg har hatt det i over ett år!!! Da var det vel på tide......... Motivet er malt med Distress Ink. Litt glitter på vingene og på tallerkenen.

Teksten er fra Stempelglede og er stanset ut med Spellbinders sirkel. Rundt kanten har jeg brukt Liquid Pearls. Motivet er festet med hobbysilikon.

Måtte jo ha litt blomster og perler også!

Slik ser det ut når jeg har tatt ut kortet inni. Det er til å skrive hilsen på.
Tusen takk for at du besøkte bloggen min. Alle søte kommentarene deres blir jeg veldig glad for:)

mandag 26. april 2010

Jentebursdag

Det hopper litt fram og tilbake mellom 7-årsdager og konfirmasjonsforberedelser her:)
Har laget et kort til jentebursdag med prinsessestempel fra Greeting farm. Papirer er fra Prima.


Ble jo temmelig roooosa!
Motivet er fargelagt med ProMarkers. Jeg øver og øver, men synes det tar sin tid å bli mester;)

Masse blomster.........

Kantpunch fra Ek Success. Spellbinder dies under motivet. Litt glitter her og der.



Baksiden av kortet.
Ha en super vårkveld der du er. Her skinner sola igjen etter litt regnvær tidligere i ettermiddag:)

fredag 23. april 2010

Konfirmasjonskort til Sketchy Colors

Holder på med konfirmasjonskort for tida. Fant en skisse på ukas utfordring hos Sketchy Colors.
Så jeg tenkte å delta med dette kortet.

Papirene er fra Maja Design. Som så mange andre, har jeg falt totalt for dem. Synes de er utrolig nydelige!
Jeg har børstet støv av noen gamle stempler fra Whiff of Joy. Synes at denne jenta er så søt og veldig morsom å male. Har malt med Distress Ink.

Masse blomster og noen perler litt her og der. Litt glitter stickles på blomstene.

Kantpunch fra EK Success. Tekststempel fra Papir i Hjertet. Har brukt et stempel fra Stempelglede rundt kanten på panelet.

Skrivesiden inni kortet.



Baksiden med mitt personlige stempel.
Håper alle får ei kreativ og flott helg!
Takk for at du besøkte bloggen min:)

tirsdag 20. april 2010

Nyt livet....

Dette kortet lagde jeg på Happy Hobby sitt treff forrige søndag. Det måtte bare få ligge litt før jeg delte det med dere. Var liksom ikke helt fornøyd med det......


På kortet har jeg brukt mønsterark fra Graphic 45 og en bred blonde. Under den kan det så vidt skimtes en gammel bokside, i alle fall skinner noe av bokteksten igjennom. Planen var jo egentlig at den skulle synes litt bedre! Ramme fra Spellbinders. Billettene har fått seg et realt kaffebad:)


Motivet er fra Peten design og er fargelagt med ProMarkers. Har også brukt litt Glitter Stickles (Star Dust) på skjørt og BH. Synes disse stemplene er skikkelig herlige:) Rosene er fra Prima.

Bokstavene som jeg har brukt er fra Adornit.


Enkelt på baksiden!
Takk for at du besøker bloggen min:)

torsdag 15. april 2010

Konfirmasjonskort

Konfirmasjonstida begynner å nærme seg. I år kjenner vi mange konfirmanter, så nå blir det nok litt travelt med å få alle kortene ferdig i tide. Har laget to konvoluttkort så langt.


Her har jeg brukt et av de nye arkene fra Prima. De passer perfekt til konvoluttkort:) Blonde og roser er også fra Prima. Pynt ellers er fra Kort og Godt. Sommerfuglen er punchet ut med en MS-punch.


Tekststemplet er ikke kjent for meg, jeg fikk låne det av ei trivelig jente på treffet på søndag:)

Dette er veldig inspirert av et nydelig kort som Mette har laget. Her har jeg brukt ark fra Maja design. De er også perfekt til denne typen kort. Kantpunch fra MS. Limte også på en liten blondekant og pyntet med noen perler langs borden.



Roser og blomster fra Prima. Bær og knopper fra Kort og Godt. Sommerfuglen er fra Panduro og det samme er perlene. Puuuuh, dette ble visst litt av en oppramsing......hihi.......


Ha en fin dag:)

mandag 12. april 2010

Sketchy Colors og awards

Først av alt må jeg igjen takke dere for alle koselige kommentarer og for at dere besøker bloggen min.

Her har det vært stille ei stund nå. Har ikke verken hatt tid, lyst eller inspiriasjon til å oppdatere eller skrive så mange kommentarer til dere. Sånn er det bare av og til.....

I går var jeg på treff på Happy Hobby på Gjøvik. Det var kjempekoselig:) Så mange morsomme, kreative og dyktige damer på et brett! Var ikke så veldig produktiv, men litt fikk jeg da gjort.... Blant annet fikk jeg laget dette bursdagskortet:


Fant ut at dette passer til Sketchy Color sin fargeutfordring denne uka.Der var utfordringen å bruke fargene grå, hvit og rosa. Har brukt noen av de nye arkene fra Maja Design på kortet. De passer jo perfekt til denne fargekombinasjonen:) Og så er de bare helt nydelige......


Dette er det aller første Magnolia-stemplet jeg skaffet meg. Synes det er så søtt:) Har malt med Distress Ink refillere. Rundt kanten har jeg stemplet med et "dottestempel" fra Stempelglede og sydd med symaskin.

Teksten er skrevet med bokstaver fra Adornit. Har igjen brukt retroblomster som jeg har svertet med Distress og påført glitter stickles. (Er visst litt hekta på retroblomster...hihi....) I midten har jeg satt en liten "perle" med Liquid Pearls.

****************************************************************
Jeg har også fått noen awards. Det er alltid kjempekoselig å få slike oppmuntringer:)


Denne har jeg fått av Kaia, Grethe og Hege-Annie.



Denne er fra Hege-Annie.




Og denne har jeg fått av Rita.
Jeg håper virkelig at jeg har husket alle jeg har fått fra. Hvis det er noen jeg ikke har nevnt, så håper jeg at jeg blir tilgitt for det. Jeg er nemlig både glemsk og surrete og veeeldig treig.
I alle fall: en STOR takk til dere alle sammen!
Vanligvis så pleier jeg å sende awarder videre. Denne gangen velger jeg faktisk å la dem bli liggende her, i alle fall inntil videre.......