lørdag 8. mai 2010

Mye som skjer.....

Det har vært helt fantastisk flott vær her de siste par dagene. Masse kos ute og skikkelig våronn i hagen har stått på programmet. Litt konfirmasjonsforberedelser blir det jo også for tida. Det begynner å nærme seg nå....:) Alt dette har resultert i særdeles lite aktivitet her på bloggen. Så dette var bare et lite livstegn fra meg........

Det kommer vel litt nye kort her etterhvert. Har flere på gang, men må innrømme at det frister mer å nyte finværet ute, enn å sitte inne å lage kort:) Det er nesten så jeg håper på en skikkelig regnværsdag snart;) (Det der sa jeg ikke høyt, altså.........).


Håper dere nyter våren uansett hvordan været er.

lørdag 1. mai 2010

Ett til........

Her kommer enda et konvoluttkort fra meg. Av alle ting, er det faktisk et konfirmasjonskort!!!..... Denne gangen har jeg brukt ark fra Tim Holtz. De er tosidige og jeg falt i alle fall totalt for dem:)

Masse, masse, masse blomster...... Inspirasjon har jeg fått av Hilde/Stempelgal. Hun hadde et lignende kort for en stund siden.

Tenkte å vise hvordan jeg har gjort innsiden også. Tekststemplet er fra Stempelglede.

Og slik er baksiden.
Har også noen flere slike konvolutter på gang. Men, nå er det ikke sikkert at jeg tør å legge ut flere her...;) Kanskje en guttevariant???
Takk for at du besøkte bloggen min og ha ei flott helg:)