torsdag 17. juni 2010

7-årskort igjen....

Nok en 7-årsdag sto for tur denne uka. Har blitt mange av dem i det siste. Hadde faktisk ikke et eneste passende ferdig kort liggende. Så da var det bare å trå til!

Rundt kanten på motivet har jeg stemplet med et lite stempel fra Stempelglede Grunge Collection. På den ene siden festet jeg et bånd med små trådroser på. Teksten tror jeg er fra papirdesign.

Dette er egentlig et julestempel, men jeg synes Tilda med presangen fint kan brukes til bursdagskort. Blonden i lomma og hjertet i hånda er et forsøk på å skjule noen veldig "julete" detaljer. Synes blonden ble litt i største laget. Men, den fikk være slik, for tida var for knapp til forandringer!! (Hastverk er lastverk...!?)
Motivet er stemplet på akvarellpapir og malt med Distress Ink.

Litt bilder av blomstene:) Mønsterpapirene jeg har brukt, er fra Inkido og Panduro.
Håper dere har en fin sommerkveld!
Takk for at du besøker bloggen min:)

onsdag 16. juni 2010

Trådsnellekort

Tusen takk for alle kommentarer jeg får av dere:) Setter veldig stor pris på dem!

For ei stund sida la Hilde ut bilder av et trådsnellekort i bloggen sin. Syntes det var så stilig, så det måtte jeg bare prøve! Hilde lager utrolig mye lekkert, så du bør ta en titt i bloggen hennes:)

Her er dekorasjonen på toppen av "snella". Roser, halvperler og små papirblomster:) Bladene er punchet ut med en MS-punch.

Har brukt ark fra Pion design. Synes de er helt nydelige!!

Slik er kortet inni. Et lite skrivefelt som jeg har dekorert med stempel i kantene og små blomster. Plundra veldig med å få rullet sammen kortet, puuuuh!! Ble nok litt for mange lag med papir. Men har en papirdilla, så har en papirdilla....;)
Håper dere får en fin dag:)

søndag 13. juni 2010

Utfordring 1 hos Vintage, gavepose

Har laget en liten gavepose i vintagestil. Slenger meg like godt med på første utfordringa hos Vintage Utfordring. Der ville de se blonder på prosjektet:)
Gaveposen er en dekorert gråpapirpose kjøpt på Happy Hobby.
Synes dette motivet fra Sagen Design er så herlig:) Har brukt ei ramme fra Kort og Godt, kakeserviett, ei gammel bokside, mønsterark fra Prima og en bred blonde. Alle kanter er rufset litt og svertet.
Blomster fra Kort og Godt. Det er til og med blonder i de store rosene;)
Den glitrende sommerfuglen (glitteret synes ikke så godt på bildet) kommer fra Panduro.
Håper dere har en super søndag! Og takk for at du besøker bloggen min:)

torsdag 10. juni 2010

Et kort til 7-årsdag

Karen er invitert i bursdag til to klassevenninner. Her er det ene kortet jeg har laget.



Alle mønsterark er fra Inkido. Kantpunch fra MS. Blomstene er fra litt forskjellige steder.
Motivet er fra TGF. Har også denne gangen stemplet på fotokartong og malt med Distress Ink. Hjertekantener en idé fra en tutorial jeg har sett. Husker bare ikke hvor! Håpløs......
Bokstaver er fra Adornit. Har også brukt litt blonde under panelet.

Og så baksiden:)

Jeg skal på treff på Happy Hobby i ettermiddag. Gleder meg til det:) Selv om jeg kanskje heller burde ha vært ute i det flotte været som er i dag. Sola skinner og det er deilig og varmt:)

Tusen takk for at du besøkte bloggen min!

tirsdag 8. juni 2010

60-årsdag i vintagestil

Som jeg sa, så står de store dagene og begivenhetene i kø her..... Sjefen min fylte 60 år på søndag og jeg fikk i oppdrag å lage kort til henne.


Det ble litt vintage-stil på dette her:)

Tror dette bildet er fra et utklippsark fra Sagen Design. Hadde på Crackle Accents for å få det til å se litt slitt og gammeldags ut. Surret en perletråd rundt tyllen. Ser litt rart ut på bildet her, men ble faktisk ganske fint IRL! Ellers har jeg brukt litt av et gammelt noteark under motivet.

Tekststempel fra Papirloftet. Mønsterark fra Minne-Hjørnet.
Tusen takk for at du besøkte bloggen min:)

lørdag 5. juni 2010

Tusen takk!! Dere er bare fantastiske......:)

Hei igjen, alle sammen! Først av alt, må jeg bare si: TUSEN; TUSEN TAKK for alle nydelige kommentarer på det forrige innlegget mitt:) Jeg blir helt rørt av alt dere skriver! Dere er bare fantastiske!!!!!! Og til alle dere som spør om det er OK å lifte: jeg synes det er kjempekoselig å være til inspirasjon. Så, det er bare å sette i gang;)

Skulle gjerne ha besøkt hver og en av dere og takket. Så langt har ikke tida strukket til. De store begivenhetene kommer på rekke og rad her om dagen...

I dag har vi feiret "7-årsjubileum":) Det er minst like viktig og høytidelig for hovedpersonen som storesøsters konfirmasjonsselskap. En helt spesiell dag, i følge "jubilanten";)

Dagen startet med barneselskap for ti flotte sjuårsjenter. Deretter har familien vært samlet for å feire nå i ettermiddag. Vi har stort sett vært ute i det flotte været, herlig...... Faktisk har husets sjuåring aldri feiret bursdagen sin innendørs! Det har alltid vært flott sommervær på hennes dag:)

Nedenfor kan dere se kortet jeg laget til henne for anledningen.

Det minket visst litt på blomsterbeholdningen etter at dette kortet var ferdig også!

Har brukt Spellbinders oval og scallop firkant til å feste motivet på. Pyntet med litt perler og monterte det hele på en kakeserviett. 7-tallet er thickers som jeg har brukt glitter-stickles på.

Motivet er fra TGF. Det er stemplet på fotokartong fra Claes Ohlsson og malt med Distress Ink. Litt stickles på vingene.

Kantpunch fra MS. Bladpunch fra ES og MS. De små bokstavene er fra Adornit.

Ønsker dere alle en flott sommerkveld!

torsdag 3. juni 2010

Hallo,hallo der ute!! Noen som husker meg.....:)??

Utrolig lenge siden forrige innlegg her!! Har nesten glemt hvordan dette gjøres;) Blogging har dessverre absolutt siste prioritet for tida......

I dag har jeg lyst til å vise konfirmasjonskortet som jeg lagde til Fridas konfirmasjon.


Har brukt ark fra Papir i Hjertet, Heartfelt Design. De er nydelige! Ellers har jeg gått amok i blomsterbeholdningen min....hihi.....

Formet blomstene som et hjerte og festet en blonde rundt.

Her er kortet satt opp slik det stod på gavebordet. Måtte skjule teksten som var skrevet inni, så det ser litt rart ut på bildet. Rakk selvfølgelig ikke å fotografere før jeg hadde skrevet.....
Takk for at du stakk innom bloggen min. Take care!!!