tirsdag 24. august 2010

Bursdagskort

Måtte ha et bursdagskort i en fart. Da fant jeg heldigvis ei flott skisse å følge hos Sketchy Colors. Har liksom idetørke som aldri går helt over, tror jeg......

Tilda er fra bryllupskolleksjonen til Magnolia. Synes hun passer veldig godt til bursdagskort også:) Jeg har malt med Distress, får ikke til med tusjer på Magnolia-motiver enda. Er vel bare øvelse som skal til.....;)
De rosa blomstene er fra Kort og Godt. Tror jeg fikk den hvite i premie hos Camilla. Blomstene har fått litt glitter på seg.


En liten, rund tag som kan tas ut.


Tagen er laget med Spellbinderdies og har fått tekst fra Papirdesign.

På den ene siden inni kortet er det ei lita pengelomme. Den er laget som et mini criss-crosskort.


Baksiden er som vanlig enkel.


Har tenkt å bli med på utfordringene hos:

Sketchy Colors - skisseutfordring

Stamp with fun - Card for a girl



Tusen takk for at du besøkte bloggen min:)

torsdag 19. august 2010

Konfirmasjonskort og en liten smakebit fra Langedrag Naturpark

Det går uendelig tregt med kortlaginga mi om dagen! Men, har nå fått sammen ett av flere konfirmasjonskort som jeg MÅ bli ferdig med snart!!!

Motivet er fra WoJ og malt med Distress. Klipte det ut og festet på kortet med hobbysilikon. Ovalen er en Spellbinder-dies. Teksten er fra NSS. Noen "kloke ord" til konfirmanten:)

Her kan dere se at det er mange lag med papir!

Kortet er laget som et easel-card. Synes det er dekorativt til et gavebord:)

Skrivefeltet er også stanset ut med Spellbinders. Jeg har brukt mønsterpapir fra Panduro, Minne-Hjørnet og Pion Design.
Fikk så lyst til å dele noen bilder fra et fantastisk besøk på Langedrag Naturpark. Det anbefales virkelig å ta en tur dit. Passer for folk i alle aldre:)

Dette er selve gården. Den ligger oppå fjellet mellom Numedal og Hallingdal.

Litt av utsikten fra gården. Er det ikke flott...??

Dette er en liten fjellrevvalp. Helt nydelig, der den titter nysgjerrig på alle tobeinte "raringer":) Veldig trist at det nesten ikke finnes fjellrev igjen i Norge...

Ble fullstendig sjarmert av en flokk med villsvinunger. De grynter og snøfter og står med trynet langt nedi jorda mer eller mindre hele tida. Kanskje ikke noen god idé å slippe dem løs på en flott gressplen;) Skal si de satte spor etter seg!!
Tusen takk for at du besøker bloggen min! Blir kjempeglad for alle kommentarene dere legger igjen hos meg:)

fredag 6. august 2010

Så er det i gang med konfirmasjoner igjen.....

Først av alt må jeg få takke for alle kommentarene på det forrige innlegget mitt! Dere er så snille:) Setter virkelig pris på alt det hyggelige dere skriver.


Det begynner å nærme seg konfirmasjonstid igjen her i distriktet. Har laget et kort til en jentekonfirmant. Forbered dere på et lite bilderas!!:) Håper at dere orker å følge med......

Jeg har vært en tur i Borås i sommer og da ble dette stemplet med meg hjem fra Magnolia-butikken:) Tilda med pion er stemplet på akvarellpapir og malt med Distress Ink.

Forsøkte meg med litt Crackle Accent på pionen. Skjedde en liten "ulykke" med den! Så jeg måtte fikse litt flere blader å sette på rundt blomsten. Tror uhellet (jeg vet!!!) kom av dårlig tålmodighet til å vente på tørking;)

Konfirmasjonsstempel fra Papir iHjertet. Sverte og glitter rundt kanten. Ellers kan du se en bit av ei gammel bokside og blonde fra Magnolia.

Tulipaner og kirsebærblomster fra Magnolia. Roser fra....???

Som noen kanskje aner på dette bildet her, er dette kortet litt spesielt satt sammen!

I bloggen til Camilla fant jeg et helt nydelig kort som jeg fikk lyst til å prøve meg på. Tusen takk for inspirasjonen!!! Veldig morsomt å lage, men det var ganske mye jobb! Mønsterark er fra Prima og Moxxie.

Denne lille mini-Tilda'n har også flyttet inn her i sommer;)

Baksiden av kortet:)
Tar sjansen på å slenge meg med hos Vintage Udfordring!