lørdag 27. november 2010

Shabby posekort igjen!

Tusen, tusen takk igjen for alle herlige kommentarer fra dere!! You make my day:-)


Det ble et posekort denne gangen også. Til og med samme motiv som på forrige innlegg! Dere får bare bære over med min dårlige fantasi;)

Igjen er det Tilda som sniker seg rundt i mørket;) Denne gangen har jeg stemplet motivet på akvarellpapir og malt med Distress Ink. Så, det ble jo ikke helt likt det forrige kortet........
Juleteksten tror jeg er fra Kreativ hobby. Har hatt det noen år, så jeg er ikke helt sikker...


Relieff-swirler fra Panduro Hobby. De små pyntebærene er fra Kort og Godt.


Snøkrystallene er stanset ut med MS-puncher. De har fått en perle i midten og litt glitter.


Mønsterark er fra Maja Design. Det blå, som nesten ble borte, er jeg usikker på. Relieffpynten i hjørnet er fra Panduro.



Tror ikke jeg skal sende dette i posten. Det ble veldig tungt med alle papirlagene....;)


Dette er kortet jeg lagde til å ha inne i papirposen. Stemplet rundt skrivefeltet med yndlingsstemplet fra Stempelgledes Vintage Garden!


Baksiden er pyntet med en stor Sizzix snøkrystall og den minste er chipboard fra Tim Holtz.


Tusen takk for at du besøkte bloggen min:)
red: Glemte å si at jeg ble topp 5 hos MDUC # 72 med dette kortet. Jippiiiiiii!! Du kan se kortet i posten under her:)

fredag 19. november 2010

Julekort i shabby chic-stil

En skikkelig kontrast til forrige innlegg!! Ikke mye steampunk her;)
Har laget dette julekortet til MDUC #72 hvor de ønsker å se shabby chic. Som vanlig kommer et lite bilderas.....
Kortet er laget på en hvit papirpose.

Her er det litt tydeligerer å se at det er et posekort. Blondesløyfa øverst er festet på et kort inni papirposen.

Motivet er fra Magnolia. Har fargelagt med ProMarkere. Rundt motivet har jeg stemplet med et swirlestempel fra Stempelglede Vintage Garden. Alle kanter er svertet og rufset/revet.

Tekst fra Panduro. Synes den passet så godt til motivet. Ser for meg at Tilda sniker seg rundt i mørket for å sniktitte på julegavene...

Snøkrystaller stanset ut med MS-puncher. De er svertet litt og har fått litt glitter.

Chipboarbokstaver fra Tim Holtz. Jeg har malt dem Crackle Paint og svertet dem. De har også fått en anelse glitter, ikke så lett å se på bildet.

Gardeniablomst som er svertet og påført glitter. Noen pyntebær fra Kort og Godt. Ellers har jeg brukt litt ulike blonder og et ponpon-bånd.

Her har jeg tatt ut kortet som var inni posen. Stemplet litt rundt skrivefeltet med samme stempel jeg brukte rundt motivet. Mønsterpapir fra Maja Design, Pion Design og det siste tror jeg er fra Ladybug.
Tusen takk for at du besøkte bloggen min. God helg:)

mandag 15. november 2010

Steampunk (!???!) til farsdag

Først av alt: TUSEN TAKK FOR ALLE KOSELIGE KOMMENTARER:) Setter utrolig stor pris på dem!
Med dette farsdagskortet (som egentlig er en stor tag!), har jeg prøvd å nærme meg steampunk-stilen. Vet ikke akkurat om det kan kalles det, men har i alle fall hentet inspirasjon derfra. Kanskje det heller er svart vintage, som jeg også har sett det er blitt kalt??? Whatever....... Moro var det nå å lage denne, lell;)

Som sagt, er dette laget på en stor tag. Den har fått bade i kaffe:) Papir fra Tim Holtz.
Tok sjansen på litt stempling rundt kanten. Brukte da et swirlestempel fra Stempelgledes Vintage Garden.

Blogger vil ikke legge inn dette bildet riktig vei......argh!!...... Men tenkte bare å vise en liten detalj..... En skiftenøkkel, egentlig en charms fra Kort og Godt.

En bit med bølgepapp som er sprayet med mist, revet og svertet etter alle kunstens regler!! Ganske svart på fingertuppene....

Metallpynt fra TH! Tenkte å bli med på utfordringen hos That's Just so Cute!

lørdag 13. november 2010

Boks med Vintage Garden fra Stempelglede:)

Joda, jeg er her... Har bare ikke hatt den store blogge-og skaperlysten i det siste. Jeg bare er litt sånn av og til. Så da er det ikke blitt så mye kommentarer på dere heller. Har såååå dårlig samvittighet for det. Dere er jo så snille og skriver masse koselige kommentarer her:) Håper jeg kommer litt på "bloggesporet" igjen snart....

Uansett.... Litt kreativt pusleri har det blitt i går kveld og på formiddagen i dag. Skal på hyggelig vennebesøk i kveld og trengte en liten gave å gi bort.....

Har dekorert en melkehjerteboks med et av de nye stemplene fra Stempelglede. De er såååå utrolig fine:) Har pyntet en del slike bokser for lenge siden, før jeg fikk blogg. Kom på det igjen etter å ha sett en nydelig boks hos Merete.


Dette er lokket på boksen.

Her ses boksen fra siden. Hadde tenkt å pynte med blonde rundt kanten, men syntes det ble nok med å bruke et av swirlestemplene.

Motivet er stemplet på Letraset Heawyweight Paper med Archival Ink Jet Black stempelpute. Malt med Distress Refills. Bittelitt glitter på blomstene.

Monterte motivet på en bit bølgepapp. Har stemplet rundt kanten og litt rundt omkring med et av swirlestemplene. Blonder fra Prima og pynteperleknapp(!?!) fra Kort og Godt.

Blomster og fjær...

Innsiden av esken. Har bare brukt swirlestemplet som dekor her også.

Dette tekststemplet har jeg fått låne av snille Mette. Det passet jo midt i blinken her!
Tusen takk for at du ville se:)