tirsdag 28. desember 2010

Mine favoritter fra 2010

Ser at det er mange som har laget en liste over sine favorittprosjekter fra året som er gått. Tenkte jeg skulle prøve meg på det også.
Synes egentlig ikke at jeg har laget så mange kort i 2010. Derfor trodde jeg ikke det skulle bli vanskelig å velge ut 10 favoritter. Men, der tok jeg feil, gitt.... Ble helt umulig for meg å plukke ut, så jeg endte opp med 15 prosjekter til slutt;)

Da jeg så igjennom årets produksjon, var det i alle fall en ting som slo meg. Denne jenta er glad i ROOOOOSA;) !!!! Så derfor må jeg nok utfordre meg selv til å bruke litt andre farger på framtidige prosjekter. Forandring fryder!















Det var mine favoritter:)

Jeg vil også takke alle dere som har vært innom bloggen min i 2010. Tusen takk for alle herlige kommentarer, dere er bare helt supre:) Hadde det ikke vært for dere, ville det jo ikke vært så morsomt med denne bloggingen.
Ha en fortsatt god romjul!

søndag 26. desember 2010

Bursdag med Vintage Garden

Håper dere fortsatt koser dere med julefeiring. Her har roen senket seg nå. Ribbe, surkål og riskrem er fortært. Og alle har tydeligvis vært snille, for nissen kom med VEEEEELDIG MAAAAANGE gaver;)


Her er et kort jeg har laget til en 70-årsjubilant.

Motivet er fra Stempelgledes Vintage Garden. Stemplet på Letraset Heavyweight Paper med Archival Ink Jet Black. Deretter er motivet malt med Distress Ink refills. Midten av blomstene har fått litt glitter og Liquid Pearls.

Blomster fra Kort og Godt, Prima og Papirloftet. Prøvde å ta opp igjen fargene som jeg brukte på motivet. En liten blonde og en bit bølgepapp kan også skimtes under pynten. Gratulasjonsteksten er også fra Stempelglede.

Rundt kanten av panelet har jeg brukt et swirlestempel fra Vintage Garden. Stemplet med mange ulike distressfarger. Vet ikke om det kommer så godt fram på bildene.

Mer swirler og blomster:)


Jeg trodde alle var litt ekstra snille og medgjørlige i jula, men Blogger vil ikke legge dette bildet riktig vei! Hmmmmm....... I alle fall er det innsiden av kortet.

En liten lomme med en gratulasjonstag i. Tekster er fra Papirloftet.

Skrivefelt og masse swirler....

Baksiden med personlig navnestempel. Her kan også mønsterarket ses:) Det er fra julearkene til Pion Design.
Ha fortsatt god jul! Kos dere masse:) Og takk for at du besøker bloggen min!

fredag 24. desember 2010

GOD JUL!

Jeg skjønner ikke hvor det blir av tiden, jeg. Tenk at det er juleaften alt!!
Våknet til en skikkelig koselig og overraskende scrappejulegave i dag:) Jeg er som unger flest, liker veldig godt overraskelser på juleaften:)))))))) Sjekk ut TJSC sin julekalender i dag....

Ønsker dere alle sammen
EN RIKTIG GOD JUL
OG
ET GODT NYTT ÅR!

Tusen takk for at du besøker bloggen min. Håper at det blir et innlegg her når den store julefreden senker seg om en dag eller to. I mellomtiden får dere KOSE DERE MASSE!

Stor juleklem fra meg:)

torsdag 16. desember 2010

Bursdagskort med S. W. A. L. K.

Karen var i bursdag på søndag. Her er kortet hun hadde med seg til sin klassevenninne.
Et posekort!
Motivet er fra S. W. A. L. K. Kjempesøtt:) Fargelagt med Pro Markers.

Blomster fra Prima og Kort og Godt.

Mønsterark fra Magnolia og Prima.

Masse lag med papir! Og noen søte ponponer.




På kortet inni har Karen skrevet til bursdagsbarnet:)
Takk for at du besøkte bloggen min!

lørdag 11. desember 2010

Julekort hos Just Magnolia

Dere er bare helt fantastiske til å gi kommentarer. Jeg koser meg med å lese hver eneste en av dem:)
Ja, så ble det et julekort til da!! Denne gangen har jeg laget et telyskort etter den flotte tutorialen til Marianne hos StampARTic. Tenkte å delta med det i ukas utfordring hos Just Magnolia. Der vil de rett og slett se julekort:)
Og dere er herved advart om bilderas og masse tekst på denne posten!! Forstår godt hvis du "detter av lasset" underveis her;)


Jeg har også hentet ideer fra de nydelige kortene til Camilla og Monique.

Dette motivet tror jeg har ligget i alle fall to år uten å bli brukt. Fikk det av min gode arbeids-og scrappekollega Liv Hilde. Synes det er så søtt, så jeg fant fram Distressen og malepenselen og gikk i gang. Maling av motiver hjelper når lysten til å lage kort er litt laber:)
Motivet er klippet ut og satt på en oval stanset ut med Spellbinder. Limte ei perlesnor rundt kanten.

Distressfarger jeg har brukt på motivet: Tattered Rose, Vintage Photo, Walnut Stain, Aged Mahogany, Victorian Velvet, Black Soot, Fired Brick, Stormy Sky, Faded Jeans og Weathered Wood. Pelskanter og vingene til Tilda har fått Star Dust stickles. Har også stemplet med en swirl fra Stempelgledes Vintage Garden.

Båndet nederst på kortet er fra Tim Holtz. Synes det er rååååfint:) Så det måtte jeg få vist fram litt ordentlig! Kantpunch fra Fiskars. Snøfnuggene er fra to MS-puncher.

Ryggen på kortet har fått et tekststempel fra Kort og Godt. Teksten på framsiden er fra Stempelgledes Vintage Christmas.

Innsiden ser slik ut.

Taglomme med en koselig juletekst. Tagen oppi har plass til å skrive julehilsen på.

Her sitter Tilda og blåser litt julemagi over oss;) Hun er festet med hobbysilikon til telysesken. Vinduet er stanset ut med oval Spellbinder. Brukte en overlay med hvit ramme som vindu. Her har jeg også limt på ei perlesnor.

Når telysene er tatt ut, kommer det til syne en koselig juletekst fra NSS. Ikke så godt å se den ordentlig på bildene.

Tilda har fått seg sittepute av hvite fjær. Dette er jo egentlig ikke et julestempel, men synes det passer likevel:) Malt med Distress i de samme fargene som motivet på framsiden (stort sett).

Baksiden er pyntet med kakeserviett og personlig stempel. Mønsterpapir fra Poppydesign.


Og så må jeg bare fortelle at jeg vant utfordringen hos StampARTic med dette kortet. Jippiiiiiiiii!!









Hvis du fortsatt er med, må jeg bare takke for besøket i bloggen min:)
Ha ei fin adventshelg.

onsdag 8. desember 2010

Årets kort, utfordring hos StampARTic

Jeg slenger meg med på nok en utfordring hos StampARTic, Årets Kort. Marianne har oppfordret oss til å plukke ut ett av kortene våre som er laget i løpet av dette året. På en eller annen måte skulle dette kortet ha en spesiell betydning.



Mitt valg er dette kortet. For meg har det en spesiell betydning på flere måter. For det første er det laget med "hjertet" til ei som jeg er veldig glad i:) Det er nemlig konfirmasjonskortet til Frida, "veslejenta" mi! For det andre ble jeg ganske fornøyd med det. Synes farger, papir og pynt som jeg valgte, ga et bra resultat. (Sjølskryt;)............) Og så var det utrolig moro å lage dette blomsterhjertet. Elsker å lage kort med masse blomster:)


Innlegget om dette kortet finner du HER.

Sliter fælt med å få laget julekort. Har rett og slett ikke lyst:( Så, da har jeg bestemt meg for ikke å stresse med det. Så får vi bare se om det blir noen flere.....


Ha en koselig førjulskveld:)

torsdag 2. desember 2010

StampARTic utfordring, vinterlig bursdagskort:)

Hos StampARTic vil de se et vinterbursdagskort. Det skal være snøkrystaller i en eller annen form på det. Denne utfordringen passet meg bra. Frida, eldstejenta mi, fyller nemlig 15 år i dag! Utrolig at lillejenta er blitt så stor, like stor som mamma'n sin:) Gratulerer så mye med dagen, Frida!!!

Kortet går i hvitt og blått. Veldig vanskelig å få fargene riktig gjengitt på fotografier.
Motivet er fra Magnolias nye julekolleksjon. Syntes at Tilda kunne passe godt til å gi bort bursdagspresang i vinterkulda også:) Brrrrr, -23 i mange dager her. Synes det er kaldt, jeg! Har stanset ut en sirkel i mønsteraket med en Spellbinderdies. Plasserte motivet under. Har revet opp kantene på sirkelen litt. Og så hadde jeg på litt frostglitter rundt på kanten og limte en blonde rundt.
Stemplet motivet med Archival Ink på 300 gr akvarellpapir. Malt med Distress Ink. Kanskje du kan se at Tilda har pyntet seg litt ekstra i dag? Hun har fått nye øredobber:) Litt tyll har jeg også festet rundt motivet. Ble ikke særlig synlig på bildet. Dyttet på litt hvit dabber her og der. Og snow-writer under skoene.....

Prøvde å vise at det er noen små snøkrystaller rundt omkring på kortet. Ikke så lett å se dem på bildene. De er fra en EK kantpunch.

Noen litt større snøkrystaller stanset ut med en MS-punch. Litt glitter på og en perle i midten.
Teksten er fra Papirloftet. Mønsterpapir er fra Poppydesign. Det har også snøkrystaller på seg. Alle kanter er rufset og svertet med Walnut Stain.

Kortet sett fra siden. Litt mer synlig hvordan jeg har brettet opp sirkelkanten. Og alle papirlagene, da:)

Innsiden med tekst fra Kort og Godt. Skrivesiden er nesten lik.

Baksiden:)
Og til slutt et bilde som ble helt mislykket, men som jeg syntes ble stilig likevel. Tror kameraet mitt begynte å få forfrysninger da dette ble tatt;)

Ha en god 2. desember:)