lørdag 30. april 2011

Til konfirmanten

Tusen, tusen takk for alle de koselige kommentarene på det forrige innlegget mitt:))) Som dere ser, går det ikke akkurat fort unna med kortproduksjonen her. Scrappetørke, bloggetørke og kommenteringstørke!!! Er det flere som har det slik innimellom?
Da vet dere hvorfor det kommer få kommentarer fra meg for tida.

Det begynner å nærme seg tiden for konfirmasjoner her. Har endelig fått sammen et konfirmasjonskort. Kan love at jeg har brukt ufattelig lang tid på det..... Har hentet masse inspirasjon fra Minna, som har en herlig stil:) Som vanlig masse bilder:)

Fant igjen dette motivet som jeg tror kommer fra Fairy Song Stamps. Synes det passet ganske godt til en konfirmant.

Jeg har brukt masse maling, paste, tyll og osteklut rundt motivet.



Motivet er malt med Distress. Syntes skyggelegginga ble litt mørk. Prøvde å dempe fargen ved å bruke litt hvitmaling og små prikker med Liquid Pearls. Kanskje ikke så godt å se?


Roser fra WOC og K&G. Malt litt med hvitmaling på noen av dem også. De øvrige blomstene er fra Prima. Sprayet dem med en blanding av Distress, vann og Perfect Pearls.


Sommerfuglcharms og sommerfugler klippet ut fra et Pion-ark.


Her ses kanskje prikkene med Liquid Pearls og maling rundt motivet litt bedre.


Som vanlig, ble det noen lag med papir! Mønsterpapir er fra Pion Design.


Enkel innside med et tekststempel fra Stempelglede.


Og en enkel bakside:)

Jeg deltar på følgende utfordringer med dette kortet:






Tusen takk for besøket og en god helg til dere alle:)

søndag 17. april 2011

Hei, igjen.....

Nå er det lenge siden det kom noe nytt her.... For å gjøre en lang historie kort..... Fredag for litt over to uker siden startet med verk i kroppen og frostrier. Et par, tre dager senere fortsatte det med mageinfeksjon. Så kom halsvondt, "bomull i hodet" og tett nese...! Deretter forsvant stemmen totalt... (sikkert godt for andre:))! Og så kom hosten. Veldig godt at vitale indre organer sitter godt fast, sier jeg!! For å toppe det hele, streika ryggen totalt for fire dager siden..... Nå ser det faktisk ut til at jeg er på bedringens vei. Jippiiiiiii.........:) Har naturlig nok ikke vært mye kortlaging og surfing i bloggeland. I tillegg har jeg ny PC med oppdaterte versjoner av det meste... Mye nytt for en stakkars dataamatør;) Men, jeg har greid å få sammen et nytt kort!! Kortet er et shakerkort:) Jeg har hatt så lyst til å lage et slik etter å ha sett alle de nydelige shakerkortene til Camilla. Hun er en stor inspirasjon:) Jeg har fulgt ukas skisse hos Sketchy Colors. Eller..... Prøvde å følge den,men vet ikke om den blir godkjent.
Motivet er fra Magnolias julestempler. Tilda holder egentlig en stjernestav i hånda. Jeg har limt på ei rose i stedet. Brukte også en hulltang og tredde stilken på rosa på baksiden av hånda. Det ses kanskje ikke så godt på bildet. Med litt "triksing og fiksing" ble hun perfekt til bursdagskort:)
Brukte en overheadtransparent som vindu.
Har "klint "på en blanding av hvit akrylmaling og paste rundt på ramma og kanten av vinduet.
Mønsterark fra 3ndy. Malt med hvit maling rundt kanten. Blomster fra WOC, kjøpt hos Hjerteboden. Blonde og perlebånd fra lokal sybutikk.
Mikroklistrebokstaver.
Kortet er også laget som et staffelikort.
Tekst fra Stempelglede: Happy Birthday!
Her har jeg også klint og klæsja med maling og paste. Veldig inspirert av Hilde og Minna.

Litt osteklut har jeg brukt for å "ramme inn" shakerboksen. Den er forøvrig montert på hvitmalt bølgepapp.

Det var alt for i dag! Ha en fortsatt fin kveld, alle sammen:)

Jeg blir med på disse utfordringene med kortet:


tirsdag 5. april 2011

Jippiiiiiii!!

Snakk om å være skikkelig i vinnermodus. Jeg gikk helt til topps hos MDUC #89 med dette kortet. Og ikke nok med det....... Jeg ble TOP 5 hos ABC Challenge også!!!! Jeg ble bare så glad at jeg måtte dele det med noen:)

Og så har jeg fått så mange koselige kommentarer fra dere. Jeg gleder meg over hver eneste en:))))


Håper dere får en fin kveld:)