torsdag 30. juni 2011

Settekassa mi er ferdig:)

Her kommer endelig litt nytt fra meg!
Forrige helg var jeg på kjempekoselig scrappebesøk hos Mette sammen med Hege, Hilde og Rita. Vi koste oss masse med god mat, godt drikke og ikke minst MASSE godteri! Og replikkene satt løst, så vi fikk oss mang en god latter:)              

Mette og jeg startet med å pynte hver vår settekasse fra TH. Det måtte bare prøves, etter at vi så Hilde sin fantastiske kasse! Takk for inspirasjonen, Hilde. Jeg kom selvfølgelig ikke så veldig langt på mitt prosjekt. Jeg bruker EKSTREMT lang tid på å bestemme meg for hvordan ting skal bli! Og da kan dere jo tenke dere at jeg har hatt litt av en utfordring når jeg skulle pynte 25 rom i settekassa mi...hihi...:) Nesten et under at jeg har blitt ferdig i det hele tatt;)
Jeg har vært på "skattejakt" i skuffer og skap etter ting jeg kunne bruke. Har også kjøpt litt nytt. Tingene må være ganske "tynne", for rommene er ikke så veldig dype. Ikke så lett å ta oversiktlige bilder av dette prosjektet. Det ble et skikkelig bilderas......
Har kledd alle rom med nydelige papirer fra Pion Design.
Noen av boksene har fått blonde rundt kanten.
Ellers er kantene svertet med Distress Ink i forskjellige brunfarger.
Nå kommer det litt flere detaljbilder. Skal prøve å gi en liten oversikt over noen av tingene jeg har brukt.
Fugleburet er stanset ut med en TH-dies i tykt akvarellpapir. Sisalgress fra blomsterbutikk og fugl fra Panduro Hobby. Sløyfe av osteklut.
Den gamle spenna og trykknappene har jeg fått av Hilde sin mamma. Tusen takk, Marit:) Symaskincharms fra Kort og Godt.
Diverse perler og lenker fra den tiden jeg lagde masse smykker. Den lille teksten er fra et klistreark fra gcd-studios.
Miniatyr gine-dokke fra Panduro. Den var opprinnelig svart, men jeg malte den med hvit akrylmaling. Brosje funnet i scrappesakene mine, kjøpt hos Kapp Ahl en gang for lenge siden. Sko og veske er gamle charms. Målebånd klippet ut fra Pion-ark. En liten glassflaske fra TH, med en blondebit oppi.
De gamle knappene og trådsnella har jeg også fått av Hilde sin mamma:)
Og så var jeg så heldig å finne igjen denne "skatten"! En liten Lux-såpe. Ble kjempelykkelig jeg, for den hadde jeg helt glemt:)
Speilbit fra en sprukket juleengel. Mye rart som kan brukes;)
Henger fra TH. Den lille nålputa har jeg laget selv av vatt, en bit blondestoff og blonde.
Sinkkorset er nytt. Nøkkel og beslag fra TH.
Et lite såpestykke som sprer deilig roselukt! Fått av ei venninne. Pyntet rundt med blonde, fjær og perlesnor.
Madonnafigur kjøpt i lokal interiørbutikk.
En bit notepapir fra gamle kornoter. Fått av min snille mamma:)
Et hjerte som også er fra tiden jeg lagde smykker.
Så kommer noen bilder tatt i "fugleperspektiv".




Dette bildet har sneket seg inn på feil plass. Og det er helt umulig å få flytta det dit jeg vil:(  Små flasker fra TH som er fylt med masse perler. Jeg elsker perler:)


Toppen av kassa fikk også litt blomsterpynt og ei sløyfe. Alle tekster, inkludert denne, er fra gcd-studios.


Dette ble visst litt av et maratoninnlegg:) Takker så mye hvis du orket å være med helt hit! Håper alle får en fin sommerdag. Nyt hvert øyeblikk som sola titter fram. Og kos deg hvis regnet skulle komme også:)

lørdag 25. juni 2011

Top 5 TOMIC#2.... jippiiiii!

Jeg er kjempeglad for at kortet mitt ble valgt ut til top 5-listen hos TOMIC! Jippiiiii! Blogger er ikke samarbeidsvillig for øyeblikket (vil ikke legge inn bilde), så du kan se kortet ved å klikke HER hvis du er interessert. Tusen, tusen takk til dere i TOMIC for at dere valgte kortet mitt:)
Ha en god natt!

torsdag 16. juni 2011

Bursdag igjen:)

Tusen takk for alle kommentarer jeg får av dere. Kjempeglad for alle sammen.

 Et kort innlegg (tror jeg) fra meg i dag. Er akkurat kommet hjem etter vitnemålsutdeling på ungdomsskolen. Tenk at Frida er ferdig med ungdomsskolen og starter på videregående til høsten! Utrolig så fort tida går...

Så over til dagens kort. Det er laget til Karens venninne som fyller 8 år i dag. Hurra!

 Nok et kort med Magnoliamotiv:)

 Tilda er stemplet på akvarellpapir og malt med Distress Ink. Rundt motivet har jeg brukt et stempel fra Stempelglede.
 Jeg synes at dette er ett av de desidert søteste Magnolia-motivene. Noen som er enig?
 Tenkte å bli med på utfordringen hos TOMIC denne uka. De vil se fargene HVIT,ROSA og BRUN. Siden jeg ikke har så mye brunt på kortet mitt, måtte jeg ta dette bildet. Blomsterpotta og Tildas hår er i alle fall brune....:) Og i tillegg har jeg stemplet med brunt rundt motivet, som dere så på et bilde lenger opp. Håper det er nok til å bli godtatt i utfordringen.
 Sommerfugl laget med DooHickey-die fra Magnolia. Den har fått litt sverte og glitter.
 Den store rosen er fra Prima, de små fra Papirgleder. Epleblomster fra Kort og Godt. Roseblad stanset ut med MS-punch.
 Små klistrebokstaver fra Adornit. Og minihjerte-perler.
 Mønsterark fra Inkido. Helt nyyyydelige.
Og som vanlig enkelt på baksiden også:)
Tusen takk for at du besøker bloggen min!

tirsdag 7. juni 2011

Hurra for deg!!

 Hilde/Stempelgal er en stor inspirasjonskilde for meg. Jeg så et nydelig kort i bloggen hennes for noen dager siden. Jeg falt totalt for det og fikk så lyst til å lifte det. Hilde hadde sett kortet hos Nixe07. Og jeg har hentet litt inspirasjon fra begge disse dyktige damene.
Kortet er laget til den yngste dattera mi, som fyller 8år i dag! Hurra for deg, Karen:))
Ble ikke så veldig fornøyd med mitt Trifold Pocket-card, men "jubilanten" syntes det var helt supert! Det var jo tross alt henne jeg skulle glede:)

Gjør dere klar for et nytt bilderas!! Blogger har plutselig begynt å legge inn bildene på en annen måte. Veldig spent på om dette funker.....

 Måtte jo bli et Magnolia-motiv:)  I det hele tatt er det mange produkter fra Magnolia på dette kortet. Kommer tilbake til det etterhvert.
 Tilda With Pony Tail er farget med Distress Ink. Hun er klippet ut og montert med 3D-puter på en "kakeserviett" laget med shaper-punch.
 Stanset ut noen små sommerfugler og satte rundt omkring. De har fått litt glitter. Laget noen små prikker  med Liquid Pearls rundt motivet. Tilda har også pyntet seg litt ekstra med perleøredobber i dag:)
 Blomstene er fra en oppklippet blomsterranke fra Prima. Roser fra WOC. Sløyfe av "assisterende"( i.flg Hege) osteklut, dvs gasbind fra Thailand:) Tusen takk, Mette!
 Gjerdet som Tilda sitter på,er en Doohickey Die fra Magnolia. Tusen takk til Hege for lånet! Hjertekanten på kortet er også laget med en Magnolia Doohickey die. Og den er min!:)
Under gjerdet og rundt motivet har jeg brukt litt "ekte" osteklut.
 Chipboardtall fra TH. Malt med Crackle Paint.
 Laget en liten tag og satte på mikroklistrebokstaver fra KK. Karen's Day!!!
 Her er kortet inni! Med bursdagshilsen på. Det får dere tåle;) Rakk jo selvfølgelig ikke å ta bilde før gaveoverrekkelse....
 Alle papirer på kortet er fra Magnolia Rainbow Collection. Mini-world-utgaven. De var jeg så heldig å få i en goodiebag på treff hos Papirpikene. Snille damer:)
 Laget en sløyfe av blonde og osteklut. Klippet ut en blomst fra en annen blonde og satte på til pynt. Måtte skjule noen stygge stifter:) Poststempel fra Papirloftet.
 Og så en liten mini-Tilda..... Synes disse små er så søte, men skikkelig utfordrende å fargelegge. Litt svetting og plunder underveis....
 Baksiden er enkel.
 Congratulation!!
 Her er baksiden på selve lommekortet. Blonder,kakeserviett, navnestempel og nok en liten Tilda....!
 Tilda med ballong.  Gratulerer med dagen!! Stemplet er lånt av Berit, tusen takk til deg!!

Tenkte å delta med kortet mitt hos TOMIC på deres første utfordring. Der er temaet bursdag, til ære for Designeren av alle Magnolia-stemplene. Benytter anledningen til å gratulere og takke for alle nydelige Magnolia-motiver. I'm a big fan!!!:)

Og en stor takk til alle dere som legger igjen kommentarer her. Er så glad for dem:))

søndag 5. juni 2011

På fredag åpnet Papirpikene på Gjøvik. Hilde og Rita har tatt over lokalene til tidligere Happy Hobby i Øvre Torvgate. Og WOW......... !!! Skal si disse to damene har stått på i forkant av åpningshelga. I nyoppusset og innbydende lokale ønsket de oss kunder velkommen med en gedigen "åpningsfest" hele helga til ende! Tusen takk, Hilde og Rita.
Hvis du har tenkt deg til Østlandet i sommer, bør du absolutt legge turen innom Gjøvik. Et besøk hos Papirpikene er verdt noen ekstra mil på veien. Du kommer garantert til å få en koselig opplevelse:)
I forbindelse med åpningen, hadde Papirpikene en utfordring til kundene. Sol, sommer og sarte farger var temaet. Her er mitt bidrag:

Kortet er laget med et sommerlig motiv fra Magnolia og lyse, lekre papirer fra Inkido.

Tilda With Hawaii Flower er stemplet med Archival Ink Jet Black på Canson 300gr akvarellpapir. Motivet er malt med Distress Ink. Festet motivet under mønsterark og rev opp kanten rundt. Litt osteklut og blonde på kanten..


Malt himmel/skygge med en blanding av hvit akrylmaling og distress.


Prikkene på kjolen er laget med Liquid Pearls. Har også "prikket" litt med den rundt motivet.


Doohickey sommerfugldie fra Magnolia. Me like :))))) Her ser du kanskje at alle paneler er sydd rundt kanten med symaskin.

Masse blomster!! Og en tekststrimmel av papir fra MM (tror jeg).

En sommerfugl til! Og mer av tekststrimmelen...

Lag på lag..... Og rart sammensatt!!

Innsiden av kortet. Her kan dere se måten det er satt sammen på.

"Kakeservietten! er punchet ut med en shaperpunch. Teksten er fra Stempelglede og stanset ut med Spellbinderdie.

Skrivefelt med rosepynt.

Baksiden med en "ekte" kakeserviett, personlig navnestempel og mini-Tilda.

Tilda er klippet ut og satt på kortet med 3D limputer.

Ble ikke så bra,dette bildet av Tilda.... Hun er malt med Distress Ink. Søt er hun i alle fall:)


Deltar også på Card and Scrap # 10 med kortet mitt. Der ville de se blomster!


Tusen takk for alle kommentarer og for besøk i bloggen min:)