torsdag 14. juli 2011

Bryllupskort

 Nå var det lenge siden jeg hadde laget bryllupskort, så det var koselig å gjøre det igjen.
 Motivet er fra Magnolia! Nå ble dere sikkert overrasket...hihi...;)
 Motivet er stemplet med Archival Ink Jet Black på 300gr akvarellpapir. Jeg har malt med Distress refillere. Rundt kanten på motivet har jeg malt med litt hvit akrylmaling og svertet etterpå. Har også limt en smal blonde rundt. Monterte oppå en bit fra en gammel bokside.
 Rundt Tilda og Edwin har jeg malt litt skygge og limt på noen små hjerteperler. Har også "dyttet" på noen små prikker med Liquid Pearls her og der. Og Tilda måtte også få perleøredobber i anledning den store dagen;)
 Roser fra Kort og Godt og WOC. Den store rosa har jeg malt med litt hvitmaling.Har også brukt fjær og noen perlestrå. Rundt hele kanten av det ytterste panelet har limt på litt osteklut. Gir et fint shabby utrykk, synes jeg.
 På innsiden har jeg laget en liten taglomme. Brukte en kantpunch fra Martha Stewart på nederste kant. Oppi ligger en liten tag til å skrive hilsen på. Pyntet med sløyfe og to hjertecharms.  Tekst fra Stempelglede, lånt av Mette. Mønsterarkene er fra Pion Design.
 Kortet er laget som en bokboks. Her er selve boksen. Tekst fra Kort og Godt som er stanset ut med Spellbinderdie. Brukt en kantpunch fra Martha Stewart rundt kanten. Litt detaljbilder fra boksen:



 Her ser dere at det er en bokboks:)
 Teksten her er fra Stempelglede. Den har jeg lånt av Mette. Tusen takk:)))))))
 Fra en annen vinkel.....
Festet et blondebånd under panelene til å lukke boka med.
Tenkte å delta på Vintage utfordring med denne boka. Der skulle man bruke minst tre puncher/dies på prosjektet. Og det har jeg gjort:)
Tusen, tusen takk for besøket og for at dere legger igjen så koselige kommentarer. Ha en fin dag:)