onsdag 24. august 2011

Et kort i BLÅTT!!!

 Kan på det sterkeste avkrefte at jeg har blitt fargeblind! Og nei, jeg har IKKE tatt feil ark i papirbunken min;)...hihi.... Jeg bestemte meg rett og slett for å lage et BLÅTT kort:)))))
Det ble et bursdagskort med Tilda-motiv denne gangen også. Begynte faktisk på dette for et par uker siden, men fikk ikke gjort det ferdig da. Og det var jeg egentlig glad for. For da dukket disse fantastiske mønsterarkene fra FabScraps opp. Og de passet perfekt til mitt ferdig malte motiv:)
 Rundt kanten på motivet har jeg brukt et stempel fra Stempelglede. Og et lite tekststempel fått av en god scrappevenn:) Litt osteklut under motivet.
 Stemplet på akvarellpapir og malt med Distress Ink refills.
 Roser fra Kaisercraft, Prima og Storyteller. Perlestrå fra Kort og Godt.
 Kantpunch fra Martha Stewart.
 Sløyfen er laget av osteklut og en smal blonde.
 Mini-kakeserviett fra Panduro.

 Jeg har sydd rundt alle kanter på innsiden. Tag og tekst er fra Kort og Godt. Det er den lille hjertecharmsen også.
 "I wish you the best birthday in the whole world"
 Skrivesiden.
Og til slutt baksiden med ett av mine personlige stempler. Er dere ikke enige i at disse papirene er nydelige?
Deltar med kortet mitt hos Sketchy Colors. De ville se blåtoner.
Ha en super dag:) Og tusen takk for alle besøk og koselige kommentarer fra dere. "YOU MAKE MY DAY"!

mandag 15. august 2011

DT-bidrag Card and Scrap #14

 Da er tiden kommet for mitt første DT-bidrag hos Card and Scrap. Denne gangen er utfordringen å vise oss noe du har laget som du er spesielt fornøyd med eller liker best. Temaet er INSPIRASJON.  Du skal altså ikke lage noe nytt. Den er vel enkel, eller kanskje ikke.......:)?  


Kortet jeg har valgt er dette morsdagskortet.



Du kan se flere bilder og detaljer fra kortet HER.

Ta også en tur innom bloggen til Card and Scrap og se alle de flotte inspirasjonsbidragene fra mine dyktige DT-venner.
Håper du fikk lyst til å delta på denne utfordringen. På bildet under her ser du premien du kan vinne.



Ønsker alle en super dag! Med eller uten regnvær......

søndag 14. august 2011

Origamieske og nyheter

 Jeg har laget denne esken etter en mal jeg fant i det nyeste nummeret av Ett Trykk. Syntes egentlig det så litt vanskelig ut med brettinga, så jeg var ikke helt sikker på om jeg skulle få det til. Kjempedyktige Rita (Rita's kosekrok) laget en slik da jeg var på treff hos Papirpikene sist tirsdag. Den ble så lekker, at jeg umiddelbart fikk lyst til å herme. Har brukt helt likt mønsterark, til og med! Eneste forskjellen er fargen:) Min måtte selvfølgelig være rosa!!!:)
 Mønsterpapiret kommer fra FabScraps, helt fantastiske ark! Kjøpt hos Papirpikene på Gjøvik. Blonde fra lokal interiørbutikk.
 Rundt lokket har jeg brukt en Punch-around-punch fra Martha Stewart. Perlestrå fra Kort og Godt, litt osteklut og ei gammel papirrose.
 *******************

Så over til glade nyheter:)))) Jeg har blitt en del av det fantastiske DT hos Card and Scrap! Tusen takk for at dere spurte meg, det er en ære å få lov til å være på team med så dyktige scrappere og kortlagere. Jeg gleder meg veldig til å komme igang. Første utfordring jeg skal være med på, er allerede i morgen! Ta en titt i bloggen til Card and Scrap da:)

tirsdag 9. august 2011

Papirpikenes nettbutikk og blogcandy



Hvis du ikke har mulighet til å handle i Papirpikenes butikk på Gjøvik, kan du nå benytte deg av deres nyåpnede nettbutikk. Du finner link HER og i sidebaren min.

De som er med på å spre "det glade budskap" om nettbutikken, er også med i trekningen av en super blogcandy. Du kan lese mer  om hvordan du går fram på bloggen deres HER.


Bli med, da vel!

mandag 8. august 2011

Tid for ettertanke........

Det har gått over to uker siden de forferdelige hendelsene i Oslo og på Utøya. Jeg er helt satt ut og sjokkert over det grusomme som skjedde den 22. juli.
Det er ikke til å forstå at dette har skjedd i landet vårt. Og det er enda mer ubegripelig at det har rammet ungdom og deres nærmeste så hardt.
Hjertet mitt blør for alle ofrene og alle andre berørte etter denne ufattelige tragedien. Min dypeste medfølelse med alle.
Samtidig er det godt å se all den kjærlighet og  menneskelig varme som folk har vist i tida etter angrepene. Det gir et håp om at dette aldri vil skje igjen.

Forrige uke dro jeg til Oslo for å legge ned blomster og tenne lys utenfor Oslo Domkirke. Det var en sterk og fin opplevelse å se det enorme blomsterhavet i virkeligheten.

Jeg hadde også laget et kort som jeg la sammen med blomstene og lyset.






 En liten del av det enorme blomsterhavet.
"All we need is love".....
red. Det er ikke ikke jeg som har skrevet dette nydelige sitatet. Måtte bare ta et bilde av det, for jeg syntes det var en så vakker gest til alle berørte.
Ønsker alle en fin dag.
Ta vare på hverandre.