mandag 31. oktober 2011

Shhhhhh, en hemmelighet.....;)))

Endelig et innlegg her igjen:)  Må bare takke for alle kommentarene jeg har fått på det forrige innlegget mitt:))) Jeg koser meg med å lese dem. "You make my day"!

I dag blir det et "Kinder-egg"- innlegg! Altså: tre ting på en gang:) De av dere som orker å lese alt, vil forstå hva jeg mener etterhvert.....

For det første, har jeg altså et kort å vise i dag! Endelig......
 Det er et posekort med Magnolia- motiv.

Denne søte Tildaen er fra Sweet Christmas Dreams kolleksjonen og heter Tilda with Halo. Den er maskert sammen med et tekststempel som også er fra Magnolia. Dette gjorde jeg på workshop hos Lillemor på Magnolia Day i Borås. Nå ble jeg ikke så fornøyd med den "utgaven" jeg lagde der, så jeg prøvde på nytt her hjemme:)
Stanset ut motivet med en Spellbinders-sirkel. Rundt kanten har jeg limt en blonde.


Motivet er stemplet på akvarellpapir og malt med Distress Ink. Litt Glitter Stickles Star Dust på vingene og kjolekanten.

De små perlene rundt kanten er laget med Liquid Pearls.
Mønsterark er fra Pion Design Minnenas Ateljè. Har også brukt en bit fra en gammel bokside. Snøkrystallene er punchet ut med to ulike Martha Stewart-puncher.
Tekststempel fra Stempelglede Vintage Christmas.Limt oppå en liten bit hvit bølgepapp.
Rosebånd fra Tim Holtz.
En liten sløyfe av osteklut. Og da var vi kommet til "hemmeligheten"......
....en liten tag skjuler seg i en lomme bak motivet! Tenkte å delta på MDUC #120 denne uken. Der vil  de se "hemmelige" ting på kortet.
Inni posekortet skjuler det seg også en tag!
Skrivefeltet er en Doohickey Dies fra Magnolia.
Poststemplet er fra Crafty Individuals og ble kjøpt for mange år siden. Det var på en stempelplate med mange ulike stempler.

Baksiden er som vanlig veldig enkel. (Det var første del av "Kinderegget";))


Så er det noe jeg har veldig lyst til å dele med dere...... For det første at jeg vant utfordring #118 hos MDUC med kortet under her. Jippiiiiiiiii!!

Så er vi kommet til siste del av "egget"..... Tror det må være sjokoladen utenpå;)))

Jeg har blitt utnevnt til Månedens Blogger i den siste utgaven av Magnolia Ink!!!!! Nesten ikke til å tro!! Tusen takk for den fine omtalen i bladet:)))) Jippiiiiii!!!

Takk til alle som orket å "bli med" helt hit! Det var alt for i dag:)

søndag 16. oktober 2011

Vinterkort i shabby stil:)

 Endelig har jeg fått til et kort igjen! Har bare hatt lyst til å fargelegge motiver i lang tid. Hver gang jeg har satt meg ned for å lage kort, har det blitt fargelegging i stedet. Hverken distress eller copics har fått være i "fred";)))
Kortet er et shaker-card. Jeg har ikke spellbinder-dies  som passer til motivene mine. Så jeg lagde rett og slett ei ramme av Bazzill og kledde den med blonde. Vinduet er av et overhead-ark.
 Kanskje ingen som ble særlig overrasket over at motivet er fra Magnolia!! Denne Tilda'n ble med hjem fra Borås forrige lørdag. Hun er fra den nye Sweet Christmas Dreams kolleksjonen og heter Winter Tilda. Kjempesøt:))) Synes hun godt kan brukes til annet enn julekort:)
Denne gangen har jeg fargelagt med copics og lagt litt skygger med Prismacolor Pencils. Jeg har brukt disse fargene: HUD: E0000, 000, 00, 51, 11, 13 og R20. SKO, MUFFE og LUE: C1,3 og 5. JAKKE og SOKKER: RV000, 10, R81 og R83. HÅR: E00, 30, 31 og 35.
 Jeg har ikke så mange farger i Copics enda, men prøver meg fram til ulike kombinasjoner hele tida med de fargene jeg har.
Inni shaker-boksen har jeg brukt kunstig snø, kjøpt på Nille.
Her har jeg ristet "snøen" litt utover. Rundt kanten har jeg også malt med litt hvit akrylmaling.
Rundt motivet har jeg skygget med grå og blå Prismacolor. Noen dotter med Liquid Pearls. Noe av den falske snøen har satt seg fast i Tildas ansikt... Tror den er litt statisk:)
Snøkrystaller fra Martha Stewart. Har brukt litt Puffy Velvet på dem. Siden litt glitter. Bradsen i midten er fra Magnolia. Fikk den i goodiebag på Magnolia Day:)))) Hvit bølgepapp under shaker-boksen. De små husene er stanset ut med Tim Holtz-dies "Townscape".
Blomster med glitter på.
Den lille teksten er fra North Star.
Har også brukt hvitmaling og Puffy Velvet rundt omkring på kortet. Kommer ikke så veldig godt fram på bildet!
Innsiden av kortet. Alle papirer er fra Pion design Väntan på Tomten I og II.
Denne teksten husker jeg ikke hvor kommer fra. Noen som kan hjelpe??
Skrivefelt stanset ut med spellbinder ovaler. Alle kanter er svertet med Distress Ink Pumice Stone.
Enkel bakside som alltid!
Jeg deltar hos MDUC denne uken. Kortet er laget etter en skisse.
Ha en fin høstkveld og takk for besøket i bloggen min!!
"You make my day":)

lørdag 15. oktober 2011

DT-bidrag Card and Scrap #18

Da er det tid for ny utfordring hos Card and Scrap. Denne gangen vil vi se noe som IKKE ER FIRKANTET!

Jeg har dekorert en rund boks denne gangen.
 Boksen var opprinnelig craft-farget. Jeg har kledd den med papir fra Pion Design Minnenas Ateljé.
 Kanten på lokket har fått blonde fra Kort og Godt. Sommerfugl fra et klippeark fra Pion Design.
 Roser fra KaiserCraft og Kort og Godt. Perlestrå er også fra Kort og godt.
Tag fra utklippsark. Teksten er fra Stempelglede.

Da er det bare å slippe fantasien løs og bli med på utfordringa:)
Du kan lese mer om utfordringa i Card and Scrap-bloggen HER og se de flotte bidragene til resten av DT-jentene.

Ha en fin høstlørdag:)

onsdag 12. oktober 2011

" In Heaven"......!!!

I helga gjorde jeg det sprøeste, mest ufornuftige og impulsive påfunn jeg har gjort på lenge...... Og ikke nok med det! Jeg  fikk også med meg en av mine gode scrappevenner på dette ville påfunnet!! Tusen takk, Hege (Heges lille hobbyverden), for at du ble med:)))) Og herlighet, så GØY vi hadde det!!! Noen som lurer på hva vi gjorde????

Jo, vi satt oss i bilen klokka to natt til lørdag...... og vendte nesa mot selveste himmelrike for alle Magnolia-fans. Nemlig Magnolia-butikken i Borås! Det høres kanskje ikke så veldig sprøtt ut. Men, med tanke på at det er i overkant av 45 mil å kjøre ( en vei!!!!)..... og at vi bestemte oss først fredag ettermiddag, så følte vi oss rimelig impulsive.
På lørdag arrangerte de nemlig Magnolia Day i Borås. DT-medlemmer med workshops, julestempelslipp, salg og goodiebags til de 50 første kundene..... Dette ville vi ikke gå glipp av!  

Siden turen ble litt brått bestemt, glemte jeg selvsagt fotoapparatet mitt hjemme!! Men, jeg har vært så heldig å få låne bilder av herlige, søte, snille og dyktige  Louise (Louises scrapperie), som var en av jentene jeg møtte på lørdag. Tusen takk, Louise:))

Bildet er lånt fra Louise
Jeg regner med at Camilla S er et kjent navn for alle som liker Magnolia-stempler.Hun er en mester til å fargelegge og lager fantastisk nydelige kort. Her er jeg (til venstre i bildet) på hennes workshop. Hun viste oss hvordan hun maler motiver med Distress. Masse gode tips å hente! Og så var hun akkurat like koselig og søt IRL som jeg trodde.

Til høyre i bildet står Lillemor som også er DT for Magnolia. Vi deltok på hennes workshop, hvor vi maskerte stempler og malte med Distress. En kjempekoselig stund og hyggelig prat. Ta en titt HER og se på alt det nydelige hun lager.

Og så møtte vi Camilla H som lager de nydeligste shaker-kort. Synes det var spesielt koselig å møte henne IRL, for hun er en av de første følgerne jeg fikk på bloggen min! Synd at jeg ikke fikk noe bilde av henne og at vi ikke fikk pratet mer sammen. Men, tida gikk så utrolig fort! Håper vi ses en annen gang, Camilla:))

Bildet er lånt av Louise
Her er Camilla S og Louise, som jeg har lånt bildene av. Utrolig morsomt  og overraskende å møte henne! Besøk bloggen til Louise HER og se alle hennes fantastisk flotte kort!

Bildet er lånt av Louise
Og her er SasSa (SasSa skapar og funderar) på Camilla S sin workshop. Hun er en utrolig dyktig Distress- maler og lager nydelige kort. Er med i DT hos StampArtic og tidligere DT for hÄnglar.

I tillegg til å møte alle disse søte og dyktige jentene, fikk vi også se mange av deres kreasjoner IRL. Og jeg kan love at de er enda flottere enn på bilder i bloggene deres!!! WOW, utrolig inspirerende!! Og inspirasjon er noe jeg virkelig trenger for tida. Det går fortsatt uendelig tregt på den kreative fronten. Men, jeg håper denne turen hjalp:))) Litt shopping ble det også. Må innrømme at noen av de nye julestemplene og litt annet småtteri ble med hjem;)

En stor klem og takk til alle dere som jeg møtte i Borås på lørdag. Og til deg, Hege: TAKK FOR VERDENS KOSELIGSTE REISEFØLGE OG FOR JOBBEN SOM "2.PILOT"!!!! Uten deg hadde det ikke blitt noen tur! 

Og for alle som lurer..... Ja, vi kjørte hjem igjen på lørdag ettermiddag;) Men, det var verdt hver eneste kilometer og et døgn uten søvn............... 
Ha en flott dag, alle sammen:)