lørdag 21. februar 2009

Om tida som går for fort og venninner som ikke er glemt. Og selvsagt litt om været...

Har laget et kort til ei venninne som jeg ikke har snakket med på lenge. Det er ikke noen spesiell grunn til det, bare det at tida flyr avgårde i rasende tempo. Den ene dagen tar den andre uten at en får gjort alt som er tenkt. Men, nå har jeg altså endelig kommet så langt at kortet er ferdig. Får bare håpe at veien til postkassa ikke er altfor lang.. Kanskje jeg rett og slett skulle få det avgårde i dag:)


Dette motivet fra Sarah Key er så søtt! Malt med Distress Ink. Pusset og svertet alle kanter med Vintage Photo. Rosene var opprinnelig helt lyse, men jeg har sprayet dem med en blanding av vann og Distress i fargen Faded Jeans. Synes det ble kjempefin farge på dem:) Mønsterpapir er nok en gang fra Panduro, bare elsker fargen på det! Den lille sommerfuglen til venstre er forresten en charms som er bøyd til og limt på.

Her snør det atter en gang store snøfiller. Pent er det, men huff så mye snømåking! Det er visst bare å få på seg klærne og ut for å brøyte seg vei i snøkavet.. (Typisk norsk å snakke om været..hi,hi).

3 kommentarer:

Maya sa...

WOW!! Så lekkert kort!
Nyydelige malt,lekre detaljer og farger!
Klem fra Maya :)

Annita sa...

utroligt smuk kort, er sikker på din venninde bliver lykkelig når hun får kortet.
Tror det er en skandinavisk ting med at snakke om vejret. Her i Danmark sneer det også... Den våde tunge slags sne... vil have sommer NU :-)

Camilla sa...

Ååå så vakkert kort!! WOW!!!
Klem, Camilla.