torsdag 11. juni 2009

Et lite livstegn...

Har kommet hjem fra sykehuset etter å ha operert bort skjoldbruskkjertelen. Har forresten vært hjemme noen dager, men blogging og kortlaging har overhodet ikke vært fristende. Litt makaber følelse har jeg egentlig; føles som hodet har vært av og sydd på igjen....( Føler meg bevegelig deretter... Jeg vil tro at jeg kan karakterisere bevegelsene mine som litt robotaktige. Kjenner forresten godt i nakke og rygg at jeg beveger meg og belaster musklene helt feil.

Forøvrig gikk operasjonen bra og nå prøver jeg ut hvilken dose jeg må ha med stoffskiftemedisin. Det må jeg bruke resten av livet. Håper det ikke er så lenge til jeg orker å lage kort igjen:)
De nydelige rosene fikk jeg av min herlige snuppe på 6 år! Både hun og mamma'n er glad i rosa:)

Hanne

13 kommentarer:

Annita sa...

ohh Hanne jeg er så glad for at høre et livstegn fra dig, har tænkt på dig. Jeg er glad for at høre at det går fremad. Vi kan komme os oven på operationer sammen i sommer :
god bedring
KNUS fra Danmark Annita

MonaV sa...

Så fint å høre at du er hjemme igjen, ønsker deg fortsatt god bedring. Tenker på deg:)

Aldeles dydelige roser du har fått!!!

Klem

Nancy sa...

Omtenksom lita snuppe:O)
Fortsatt god bedring:O)

Klem, Nancy.

Hilde sa...

Fortsatt god bedring!!
Godt å høre at alt er bra!

Hildegunn sa...

Ønsker deg riktig god bedring, det kan ta litt tid før du blir i form igjen, men formen blir nok bra til slutt!
Gleder meg til du er i form til å lage kort igjen!

Riet sa...

What a beautiful flower,l love the colour.

Hugs Riet.x

RitaK sa...

Man føler seg nok litt herjet med etter en sånn runde på sykehuset, men får håpe du blir fort bra igjen. God bedring! Jeg koser meg nå i varmen på Kypros i 2 uker :-)

Karita sa...

Hi Hanne!
Hope your feeling better. You and your health must come first now.
So rest and take care yourself :)

Big hugs,
Karita

Scrappelise sa...

Godt at operasjonen gikk bra, da blir det sikekrt ikke så lenge til du er helt frisk. Vi sees kanskje ikke på Gjøvik fk torsdag, men du må ha fortsatt god bedring og en fin sommer! Klemmiser til deg og miniscrapperen!

Hilde sa...

Heisann!
Håper alt går bra med deg og at du snart er kommet til hektene og vi kan få se litt inspirasjon her inne. Nå er det ikke lenge før vi to skal i gang med gjesteDT jobbingen vår!
Gleder meg veldig!

RitaK sa...

Bruk sommeren til å lade batteriene, fortsatt god sommer.
En liten utfordring til deg på bloggen min :-)

Scrappelise sa...

Bare en liten sommerhilsen , håper det går framover med deg! :)

Anonym sa...

免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室