fredag 22. mai 2009

Jeg er her...

Det er stille på bloggen min om dagen..., altfor stille. Jeg har en stoffskiftesykdom (Grave's disease) som setter meg skikkelig ut for tida. Energinivået er nesten lik null. Har mange kreative prosjekter som jeg gjerne skulle ha vært i mål med, men .......!! Kreativiteten og inspirasjonen er på bunnivå. Skal operere bort skjoldbruskkjertelen i begynnelsen av juni. Regner med at jeg blir frisk i løpet av sommeren:)

Det blir også få kommentarer til alle dere for tida, men jeg lover å ta det igjen! Jeg er i alle fall innom og ser på alt det flotte dere kreerer, det krever ikke så mye energi.... Vi får se om jeg greier å få i havn noe av det jeg har på gang i løpet av de nærmeste dagene.


Så over til noe som er koselig. Jeg har nemlig bursdag i
dag! Har fått noen kjempefine kort som jeg har så lyst til å vise dere.
Dette har dattera mi laget og det var fra familien min. Jeg synes hun er kjempeflink og er skikkelig stolt:) Ikke verst av ei på 13.... Kjenner at det blir litt vått i øyekroken....
Slik er innsiden.
Denne fikk jeg av en veldig god kollega og stempelvenninne. Så søt! Du kan se bloggen hennes her. Hun er helt rå på bretteteknikker! Tusen takk, Liv Hilde:)

Og så var det litt deilig godis oppi sekken....

Dette kortet er laget av en kollega av mora mi. Hun har ikke egen blogg, men det synes jeg hun skulle skaffe seg! Nydelig, var det:)

Nå skal jeg få litt deilig mat og litt godt i glasset:)

En fin kveld til dere alle,

Hanne

12 kommentarer:

Kjerstin sa...

FOR noen nydelige kort du hadde fått!! Alle sammen! :D
Gratulerer med dagen videre - ønsker deg en fin kveld! Og masse god bedring til deg - håper krefter og energi kommer tilbake!!

Hanne sa...

Gratulerer så mye med dagen!
Ønsker deg en riktig god bedring:)

Så flotte kort du har fått!

Hanne

Riet sa...

Ohhh wowwww,what a beautiful creations,l love the colours and papers.
So beautiful details.

Zo Mooi....
Hugs Riet.x

Lena Katrine sa...

Gratulerer så mye med dagen! Så lekre kort du har fått - og datteren din er bare fabelaktig flink!

God bedring også - ikke særlig gøy å slite med en slik sykdom!

Ønsker deg og dine en god helg! Klem ;o)

MonaV sa...

Jeg har jo sagt det før i dag, men sier det en gang til jeg....GRATULERER med dagen. Så flott kort Frida hadde laget til deg.
De andre korta var virkelig flotte de og.
Kos deg videre i kveld da Hanne, og god bedring.

Klem

Nina I. sa...

Gratulerer med dagen:-)))
Nydelige kort du har fått.

Håper operasjonen får deg frisk! God bedring!

Ha en fin helg;-)
Klem

RitaK sa...

GRATULERER så mye med dagen, Hanne :-)Håper du har kost deg. Hadde ihvertfall fått mange lekre kort! Leit å høre at du ikke er i form, men får håpe du snart blir bedre... God bedringklem fra RitaK

Liv sa...

Koselig at du likte den. Du vet at jeg digger alt som kan brettes :-). Har lært den bort til Eli. Det var bare tenkt som en oppmuntring i en litt vanskelig tid. Vi ønsker alle at du kommer frisk og rask tilbake til oss på jobb etter sommeret, slik at vi kan ha flere kortkvelder på jobb. Ønsker deg lykke, lykke til 4. juni.

Stor klem fra
Liv Hilde.

Scrappelise sa...

Gratulerer så masse med dagen! Enig i at kortene dine er nydelige og Scrappefrosken er utrolig talentfull. Vil ønske deg god bedring også og håper du er i form og kommer på HH-treff til uka!

Maya sa...

Gratulerer med overstått :)
Og så nyydelige kort du har fått!!
Bestandig morsomt å få slike kunstverk :)
Klem fra Maya.

Nancy sa...

Gratulerer med overstått bursdag:O) Du har fått mange flotte kort, og datteren din er en voksende kort-spire;O) kjempe flink.
God bedring.
Klem, Nancy.

Hege sa...

Så mange fine kort du har fått! Ønsker deg god bedring, og lykke til med den forestående operasjonen! Håper du får tilbake energien og skaperlysten raskt etterpå! Du er en inspirasjon for oss nybegynnere med din kreativitet!! Ser fort hvor datteren din har fått sine egenskaper fra!

Hilsen Hege.