onsdag 2. desember 2009

Treff, bursdag og dilla på Stempelglede-stempler


I dag har jeg to kort å vise fram. Begge to er forsåvidt litt utradisjonelle i både farge- og stempelvalg. Har lekt meg litt med Stempelgledes bryllupsstempler og funnet ut at de kan brukes til mer enn bryllupskort.

Det første er et lilla julekort laget på treff hos Happy Hobby på søndag. Vi fikk i utfordring å lage noe med lilla.
Har stemplet med lilla Staz On. Den ser mer blå ut på bildet, men IRL er den nydelig lilla! Teksten er fra North Star Stamps. Har rufsa og sverta og klæsja:)))))

Stemplet dette hjertet og klipte det ut.


Litt enkle sider inni kortet.
En liten stemningsrapport fra hagen før jeg går videre til neste kort. Nå ser det endelig ut til at julesnøen har kommet. Synes det var koselig etter en grå og trist høst med masse regn!Dette er bursdagskort til Frida som fyller 14 år i dag. Hipp, hurra for deg! Kjempeglad i deg:) Har brukt stemplene fra Stempelglede på dette også. Stemplet på rosa, men "rocka" det litt opp med å bruke svart til. Det skal jo ikke være for mye rosa når en blir 14!!!!


Malt litt med Distress på trykket. Glitterstickles og Liquid Pearls rundt kanten.Pynta med litt roser. Kortet er laget på en papirpose og det finnes en tag inni. Den har jeg skrevet bursdagshilsen på. Den skal Frida få ha for seg selv:) Klipte ut et stemplet hjerte her også. Festet det til sløyfa på tagen. Gratulasjonstekst fra Stempelglede.
Ha en fin dag!!


17 kommentarer:

Anonym sa...

Så flotte kort du har laget!
Jeg fant Stempelglede stemplene du lånte av meg på www.unikhobby.no - i tilfelle du "bare må ha dem" fnis.

Hilsen Kirsten (fra treffet på søndag)

MonaV sa...

For det første GRATULERER MED FRIDA!!

Og igjen ....rålekre kort, du vet jeg digger det du lager.
Det øverste så jeg jo på søndag, og det er noe av det flotteste jeg har sett på lenge.
Bursdagskortet til Frida er ikke mindre flott.
Du er en mester Hanne!

Karin Dahl sa...

To lekre kort Hanne:)
Likte veldig godt det bursdagskortet til Frida. Det var jo så fint bygd opp med flott pynt som passer så godt sammen. Nyyyydelig ble det:))
Clemzy Karin D

Hildegunn sa...

Nydelige kort, herlige farger og flotte stempler! Jeg har selv en del av Stempelglede-stemplene for jeg synes de er såååå lekre! Flott å bruke de på andre temaer også : )

Ønsker deg en flott kveld!
Klem

Heges lille hobbyverden sa...

Fantastiske kort, Hanne! Og selvfølgelig GRATULERER MED FRIDA!!
Det er alltid forseggjort det du tryller fram- en fryd for øyet!

Ha en topp kveld!

Klem Hege

Yvonne sa...

Så stilige kort! Liker den litt røffe stilen din. Nå skal jeg slenge meg på som følger, og kose meg videre i bloggen din. Ha en flott kveld! Klem Yvonne

RitaK sa...

Gratulerer med en "fjortis" i huset :-) Tenker hun ble glad for det flotte kortet, tøft og søtt på en og samme tid! Det lilla så jeg jo på søndag, og det er bare helt nydelig :-)

Mette sa...

Det er bare en ting å si...begge kortene er nydelige!!Disse stemplene er kjempefine.Glemte helt å låne stemplene dine på søndag...tror jeg må kjøpe disse til meg selv i julegave!!

Klem Mette

Kreativmonster sa...

I love both cards, they are wonderfull!

Dena sa...

Hanne, Happy Birthday to your daughter!!!!! I hope she had a wonderful day. Your card is so fabulous I bet she just loved it! Those Stempelglede stamps are just tooooooo pretty!!! Your technique fits perfect with them!!! Love it!
I love the picture of the snow covered trees. That is soooo cool. It is supposed to snow here in Houston tomorrow, I will be so shocked if it does, that is very rare.
I'm going to try and email you my address and then you can send me yours for our little swap. yippee! I'm making one you have never seen before!
Hugs, Dena

Dena sa...

Me again! I didn't see your email address so you can reach me at
tdconcien@sbcglobal.net and we can go from there.

Hugs, Dena

Pia sa...

wow hvor er det nogle smukke kort så flot dekoreret

mettepip sa...

Kjempelekre kort du har laget!
De stemplene er jo så flotte, og når de også blir brukt på så flott måte da. Veldig mange flotte detaljer på begge kortene.

Erica sa...

Blev så glad att du besökte min blogg. Vilka underbara kort du gör!! Så vackert med hjärtstämpeln på korten och alla detaljer... dessa kan jag titta på länge och njuta av! Tack för inspirationen!!

Kram, Erica

Hege-Annie Simonsen sa...

Du lager nydeelige kort! :)
God 2. søndag i advent!

Iren sa...

Gu for noen lekre kort Hanne!!! Så delikate farger og sammensatt! Du er så flink! Så var det et vakker stemningsbilde du har tatt :)

Ønsker deg en flott søndag!

Klem

Nancy sa...

Hei Hanne:O) De hjertene fra Stempelglede er fantastisk lekre, jeg bare må se til å skaffe meg sånne! Jeg sto med dem i hånden på messa, men kom fram til at nok var nok for denne gang:(
Herlige farger du har brukt, og designet på begge kortene er vakkert.
Jeg synes ikke det ser så fristende ut med snø, akurat, men det er jo stemningsfult på bilder, nå før jul, ler:O)
Håper du får kost deg skikkelig i denne søte adventstid.
Klemmer fra Nancy;O)