onsdag 12. oktober 2011

" In Heaven"......!!!

I helga gjorde jeg det sprøeste, mest ufornuftige og impulsive påfunn jeg har gjort på lenge...... Og ikke nok med det! Jeg  fikk også med meg en av mine gode scrappevenner på dette ville påfunnet!! Tusen takk, Hege (Heges lille hobbyverden), for at du ble med:)))) Og herlighet, så GØY vi hadde det!!! Noen som lurer på hva vi gjorde????

Jo, vi satt oss i bilen klokka to natt til lørdag...... og vendte nesa mot selveste himmelrike for alle Magnolia-fans. Nemlig Magnolia-butikken i Borås! Det høres kanskje ikke så veldig sprøtt ut. Men, med tanke på at det er i overkant av 45 mil å kjøre ( en vei!!!!)..... og at vi bestemte oss først fredag ettermiddag, så følte vi oss rimelig impulsive.
På lørdag arrangerte de nemlig Magnolia Day i Borås. DT-medlemmer med workshops, julestempelslipp, salg og goodiebags til de 50 første kundene..... Dette ville vi ikke gå glipp av!  

Siden turen ble litt brått bestemt, glemte jeg selvsagt fotoapparatet mitt hjemme!! Men, jeg har vært så heldig å få låne bilder av herlige, søte, snille og dyktige  Louise (Louises scrapperie), som var en av jentene jeg møtte på lørdag. Tusen takk, Louise:))

Bildet er lånt fra Louise
Jeg regner med at Camilla S er et kjent navn for alle som liker Magnolia-stempler.Hun er en mester til å fargelegge og lager fantastisk nydelige kort. Her er jeg (til venstre i bildet) på hennes workshop. Hun viste oss hvordan hun maler motiver med Distress. Masse gode tips å hente! Og så var hun akkurat like koselig og søt IRL som jeg trodde.

Til høyre i bildet står Lillemor som også er DT for Magnolia. Vi deltok på hennes workshop, hvor vi maskerte stempler og malte med Distress. En kjempekoselig stund og hyggelig prat. Ta en titt HER og se på alt det nydelige hun lager.

Og så møtte vi Camilla H som lager de nydeligste shaker-kort. Synes det var spesielt koselig å møte henne IRL, for hun er en av de første følgerne jeg fikk på bloggen min! Synd at jeg ikke fikk noe bilde av henne og at vi ikke fikk pratet mer sammen. Men, tida gikk så utrolig fort! Håper vi ses en annen gang, Camilla:))

Bildet er lånt av Louise
Her er Camilla S og Louise, som jeg har lånt bildene av. Utrolig morsomt  og overraskende å møte henne! Besøk bloggen til Louise HER og se alle hennes fantastisk flotte kort!

Bildet er lånt av Louise
Og her er SasSa (SasSa skapar og funderar) på Camilla S sin workshop. Hun er en utrolig dyktig Distress- maler og lager nydelige kort. Er med i DT hos StampArtic og tidligere DT for hÄnglar.

I tillegg til å møte alle disse søte og dyktige jentene, fikk vi også se mange av deres kreasjoner IRL. Og jeg kan love at de er enda flottere enn på bilder i bloggene deres!!! WOW, utrolig inspirerende!! Og inspirasjon er noe jeg virkelig trenger for tida. Det går fortsatt uendelig tregt på den kreative fronten. Men, jeg håper denne turen hjalp:))) Litt shopping ble det også. Må innrømme at noen av de nye julestemplene og litt annet småtteri ble med hjem;)

En stor klem og takk til alle dere som jeg møtte i Borås på lørdag. Og til deg, Hege: TAKK FOR VERDENS KOSELIGSTE REISEFØLGE OG FOR JOBBEN SOM "2.PILOT"!!!! Uten deg hadde det ikke blitt noen tur! 

Og for alle som lurer..... Ja, vi kjørte hjem igjen på lørdag ettermiddag;) Men, det var verdt hver eneste kilometer og et døgn uten søvn............... 
Ha en flott dag, alle sammen:)
 

15 kommentarer:

Randi Th. sa...

Høres helt herlig ut Hanne!!! Skulle gjerne ha vært der....
Regner med det er "Himmelriket" for en scrapper!
Ha en superflott dag!
Klem

Hilde sa...

Blir nesten litt rørt når jeg leser dette jeg Hanne!!!
Jeg vet hvor stor inspirasjon disse jentene gir deg og jeg vet hvor glad du er i disse stemplene,så denne turen tror jeg virkelig har vært som å komme til Himmelen.

Jeg ble veldig glad på deres vegne når jeg fikk melding av Hege på lørdag morgen og skjønte at dere sto uten for "himmelen".

Koselig å høre om turen deres og jeg gleder meg stort til at du setter inspirasjonen du har fått ut i livet!!!

Stor klem!!

Heidi sa...

Åååå så heldige som kom seg dit i helgen. Skulle gjerne ha vært der jeg også. Bare elsker den butikken. Håper jeg kommer en tur dit igjen om ikke så alt for lenge. Kjekt å se masse fine bilder. Takk for titten

Klem fra
Heidi

Camilla sa...

Tusen takk for du kom Hanne!! Det var veldig koselig å møte deg, og du også var like søt og koselig irl som jeg trodde;) Så moro å lese om dine sprøe påfunn;) Kanskje det blir flere av dem?:)
Nå gleder jeg meg masse til å se nye Magnolia kreasjoner på bloggen din.

Stor klem fra Camilla

Camilla sa...

Kära Hanne!
Tänk att jag fick träffa dig:)
Jag blev så glad.
Du vet att jag är en stor beundrare av dina kort.
Och du var lika söt och trevlig som jag trodde du skulle vara.
Det ska bli roligt att få se vad du lagar med dina nya motiv;)
Kramar Camilla

Kristine og Elisabeth sa...

Det hørtes ut som en veldig fin tur! Og det ble nok endel innkjøp tenker jeg! :-)

Karita sa...

Ohh Hanne, sounds like the perfect day ever ! :) I wish I could been there too :)
Now I´m just waiting your cards made with the new Magnolia stamps :)

Hugs,
Karita

Louise sa...

Hei Hanne!
Vad roligt att få läsa om din resa till Borås! Jag kan inte med ord beskriva hur roligt jag tycker det är att få träffa just dig IRL!
Du är precis så gullig och härlig som du brukar vara i dina fina kommentarer hos mig. Du vet att jag är ett big fan av dina kort och nu kan jag knappt bärga mig tills jag får se dina underbara nya Magnolia kort :)

Kram!

Heidi sa...

Så morsomt!
Høres ut som om dere storkoste dere:)
Man burde være flinkere til å gjøre slike ting, man har det jo så gøy da.
Gleder meg til å se hva du tryller frem med de nye stemplene:)
Ha en fin kveld, klem:)

Hege sa...

Åhhh, Hanne!!! For en fantastisk tur vi hadde!! Jeg storkoste meg, og du loste oss trygt gjennom både bekmørke, øde veier (som egentlig er E6)og forbi storbyer! Og tenk på alle dyrene vi så (og ikke så, men som vi VET var der)! Jeg gleder meg så til å se dine vakre kort med de nyinnkjøpte Magnolia-stemplene!

Tusen takk for turen, Hanne! Jeg er gjerne impulsiv med deg flere ganger, jeg!!!

Stor reiseklem fra Hege :))

MonaV sa...

Så innmari gøy dere må ha hatt det:)
Impulsiv skulle en vært mye mer av...iallefall jeg:):)
Dette var nok et minne for livet for dere begge.....vannvittig moro!!

RitaK sa...

Hehe, sove kan dere gjøre når dere blir gamle! Tror så gjerne dere hadde en helt fantastisk tur til "himmelrike", og som du vet så var det nesten så jeg stengte butikken og slengte meg med... Sånne turer er jo noe man "lever lenge på", kanskje helt til neste tur.... Hihi ;-)

SasSa sa...

Hei på dig vännen!
Tack för söööta ord!
Sååå trevligt att träffa dig IRL.
Hoppas verkligen det blir fler gånger :)!!!!
Älskar Impuls resor. Hoppas ni gör fler. ;)
Stor karm SasSa

Meretekj sa...

Skjønner godt at du skriver "In heaven".
Hadde det vært 45 mil herfra, skulle jeg også kjørt;) Det er jo liksom drømmen det, da.
Håper at du fikk masse ny inpirasjon slik at vi får se mer av dine flotte kreasjoner.
God helgeklem fra Merete

Marianne Reijgersberg sa...

Just by surfing on the internet I found your gorgeous blog.
What a beautiful creations you make. I became a follower of your blog so I can find so much inspiration here.
Thank you so much for that.
If you like you can find my blog here:
www.kaartenvanmarianne.blogspot.com

Hugs Marianne