mandag 13. april 2009

En oppklaring...

Jeg la ut en tutorial på et konvoluttkort på bloggen min tidligere i dag. Etter at jeg fikk en kommentar av Lena Katrine, skjønte jeg at jeg hadde gjort en skikkelig tabbe. Takk, for at det er noen som tar seg tid til litt opplæring av bevisstløse bloggere! Hvis noen har fått inntrykk av at jeg tar æren for å ha det opprinnelige designet på konvoluttkortet, beklager jeg det. Det er kjempedyktige Anne Bodil som er opphavskvinnen. Hun skal absolutt ha all ære for det. Det burde jeg selvfølgelig ha skrevet i tutorialen min. Hun er utrolig dyktig og inspirerende. I tillegg er hun så generøs at hun har tilgitt meg denne tabben! Ta en titt i bloggen hennes her, den er proppfull av godbiter og inspirasjon og absolutt verdt et besøk. Jeg er kjempelei meg for dette feiltrinnet, skjønner ikke hva jeg tenkte på. Så utrolig flaut.... Jeg burde ha visst bedre

************************************************************************************
I am so sorry because I didn't tell you who the designer of the envelope card is. It's the very talented lady Anne Bodil. You can visit her blog here.

En flau klem fra Hanne

5 kommentarer:

Lena Katrine sa...

Uff a meg - nå er det jeg som fikk helt vondt i magen nå...Hadde jo ikke tenkt å lage noe stort nummer ut av dette da :( Sånne "glipper" har vi vel alle gjort en eller annen gang :)

Okay, flott at du har skrevet om Anne Bodil, og både tutorialen din og kortet ditt er kjempeflott - i likhet med alt det andre du lager!

Ha en fin kveld videre nå da;) Klem

Hilde sa...

Huff da Hanne. Slik er ikke gøy.
Og dette er fort gjort å gjøre. Tråkke i salaten, og ikke kreditere og alt det der!

Vet jo at du er blitt spurt om å lage en slik tutorial og at du har gjort det for å være hyggelig og vise til enda flere hvordan man lager et slik kort.

Jeg visste faktisk heller ikke at det var Anne Bodil som er hjernen bak dette kortet.

Jeg husker bare at jeg så forklaringen i Ett Trykk... Det første jeg så etter det var ditt kort.

Jeg har og laget slike kort og lagt i bloggen min, uten å kreditere noen...fordi jeg vel ikke visste hvem jeg skulle kreditere.

Godt at det er oppklart da Hanne!
og vi lærer så lenge vi lever!!

Stå på videre, du er til stor inspirasjon for meg og veldig veldig mange med meg,og jeg gleder meg over hvert nye innlegg her inne!!

Klem

Hanne sa...

Bare fyker innom for å klappe deg på skulderen, jeg, og gi deg en liten klem til trøst!

Du er så langt fra alene om dette! Nå har du rettet det opp på alle vis, så nå er det ikke mer å tenke på. Svisj, svusj, ferdig med den saken!

Goood klem :)

Nina I. sa...

Heia Hanne!

Fikk bare lyst til å gi deg en stor klem og si at jeg vet at slike ting er utrolig fort gjort! Men du har laget en utrolig flott tutorial og har rettet opp fadesen så nå må du ikke tenke mer på det;-)Du lager så utrolig mye lekkert, og jeg gleder meg til hver gang du legger ut noe nytt!!!

Håper du får en strålende flott dag;-)
Stor klem fra Nina

Ewonne sa...

Vad skönt att det har löst sig för dig!! Man kan inte veta allt i början, man lär sig hela tiden! Ditt kort är fantastiskt fint iaf ♥♥♥♥♥

kram Ewonne