onsdag 1. april 2009

Sukkersøtt utfordring # 34

Har pynta et påskeegg. Egget var i gråpapirfarge med gule kanter, så jeg malte det med hvit akrylmaling. Deretter brukte jeg en dabber og laget "eggmønster". Limte på et bånd rundt kanten. Ellers har jeg punchet ut blomster og brukt noen roser fra Prima.

Ooooops, her ble det visst litt opp ned! Men, det er jeg om dagen også....
Det var veldig vanskelig å få tatt bilde av dette her, synes jeg....


Siden utfordringa var å ikke bruke gul, må jeg bare kommentere at blingen er gull (og altså ikke gul...!:)). Tenkte at dette egget skulle være en av premiene på det årlige påskerennet på hytta.:)
En fin ettermiddag til dere,
Hanne

8 kommentarer:

Riet sa...

ohhh wowww Hanne,what a beautiful creation,l love the colours.
so beautiful detials.

hugs Riet.x

RitaK sa...

Oi, så nyyydelig det påske-egget var. Tror nesten jeg kunne tenkt meg å være med på det påskerennet hvor man kan vinne sånne premier!!!
Hilsen Rita
http://ritaskosekrok.blogg.no/

Hilde sa...

Hvor går det påskerennet spør nå jeg??? Tror kanskje det er værdt å vaske skiene rene for støv og gammelt klister.... tenk å vinne et slik egg a???!!!!!!
...dåner litt her jeg......

Ewonne sa...

Det är otroligt vackert ♥♥♥

Marianne sa...

Jeg er helt fullstendig satt ut, måpende, og målløs! Dette er noe av det vakreste jeg noen gang har sett!!!!!!!

Klem Marianne:)

Hanne sa...

Jeg bare gjentar spørsmålet til Hilde, jeg - og så skal jeg kommende snikende og vinne!!!

Fyyyyyyy faderuulan, så lekkert det var, altså!!! Det lekreste påskeegget jeg har sett, faktisk. Jeg sto på Ciro her om dagen og så på disse grå eggene med gul kant, men hadde ikke ånden over meg til å finne på noe med dem - men jaggu skal det kjøpes egg i dag, ja, for dette var SÅ inspirerende! Flinka!

God klem fra Hanne:)

Monica Anderberg sa...

Vilka härliga alster du gör! Jag kikar ofta in på din blogg och blir alltid så himla inspirerad! Jag gillar din stil! Tack för att du delar med dig av allt fint du gör!!

Monica på scrapoleket.blogspot.com

Liv sa...

Dette var virkelig lekkert. Hvor tar du det fra????? Var innom Kremmer'n og skulle kjøpe egg for å lage ett jeg også....... men de var utsolgt :(. Kanskje jeg skal bli med på påskerennet. Kan ta med snowboardet til Erik (hi,hi) Da vinner jeg på stilen.......... Kommer en tur til deg snart.