søndag 29. mars 2009

Award..

Jeg har vært så heldig å få en award. Det er kjempekoselig å bli satt slik pris på! Og den har jeg fått av ei dame som jeg setter veldig stor pris på. Hun er utrolig hyggelig, dyktig og inspirerende. Takk så mye, søte deg Ewonne:http://ewonnes.blogspot.com/.

Jeg vet ikke hvor mange jeg kan gi denne videre til. Skulle gjerne gitt den til alle dere dyktige og inspirerende damer som holder på med denne flotte hobbyen. Det hadde jo blitt litt av en jobb, da... Men, jeg har valgt å gi den til noen som jeg synes betyr noe helt spesielt for meg. Og disse damene er:

Hilde: http://stempelgalsverden.blogspot.com/

Liv Hilde: http://livshobbyblog.blogspot.com/

Hanne: http://hanneskrumspring.blogspot.com/

Nina: http://ninaic.blogspot.com/

Annita: http://paperartbyannita.blogspot.com/

Nå har jeg svetta og prøvd å legge bloggadressene under navnene! Men, jeg får det jo ikke til...

Og da blir jeg jo ikke særlig irritert, heller, jeg da..... Så hvis noen kan gi meg et lite hint...?

Hanne

3 kommentarer:

Hanne sa...

Tusen hjertelig takk, Hanne!!! Dete var virkelig rørende, og denne vitaminpillen trengte jeg i dag :) Og er det noen som skal være flau, så er det vel meg, som hadde det så forrykende travelt da jeg skrev det innlegget at jeg glemte å gå innom deg for å si fra at du hadde fått denne prisen fra meg :)

Når du skal linke, tar du bare og merker det du skal linke til, og klipper ut (ctrl+c). Så merker du den delen av teksten linken skal gå til (navnet i dette tilfellet). På verktøylinja di ligger en sånn "linkeknapp" (til høyre for tekstfargen). Når du klikker på den, kommer det opp en liten boks, der det står http:// Hvis du nå bare trykker ctrl+v (limer inn) og så trykker ok, er linken din på plass.

Håper du skjønte noe av det der, det er alltid så vanskelig å forklare sånne greier - si fra hvis du ikke får det til, da!

God søndagskveld og god klem :)

Nina I. sa...

Tuuuusen takk for awarden du har gitt meg!!!! Setter utrolig stor pris på at du tenkte på meg;-) Beklager at jeg ikke har takka deg før, men jeg ha omtrent vært allergisk mot tastaturet de siste ukene*kremt*
Du lager jo bare de lekreste kort og jeg gleder meg til hver gang du legger ut et nytt kunstverk!!!
Ha en flott søndag!
Klem

Anonym sa...

伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區