søndag 29. mars 2009

Award..

Jeg har vært så heldig å få en award. Det er kjempekoselig å bli satt slik pris på! Og den har jeg fått av ei dame som jeg setter veldig stor pris på. Hun er utrolig hyggelig, dyktig og inspirerende. Takk så mye, søte deg Ewonne:http://ewonnes.blogspot.com/.

Jeg vet ikke hvor mange jeg kan gi denne videre til. Skulle gjerne gitt den til alle dere dyktige og inspirerende damer som holder på med denne flotte hobbyen. Det hadde jo blitt litt av en jobb, da... Men, jeg har valgt å gi den til noen som jeg synes betyr noe helt spesielt for meg. Og disse damene er:

Hilde: http://stempelgalsverden.blogspot.com/

Liv Hilde: http://livshobbyblog.blogspot.com/

Hanne: http://hanneskrumspring.blogspot.com/

Nina: http://ninaic.blogspot.com/

Annita: http://paperartbyannita.blogspot.com/

Nå har jeg svetta og prøvd å legge bloggadressene under navnene! Men, jeg får det jo ikke til...

Og da blir jeg jo ikke særlig irritert, heller, jeg da..... Så hvis noen kan gi meg et lite hint...?

Hanne

2 kommentarer:

Hanne sa...

Tusen hjertelig takk, Hanne!!! Dete var virkelig rørende, og denne vitaminpillen trengte jeg i dag :) Og er det noen som skal være flau, så er det vel meg, som hadde det så forrykende travelt da jeg skrev det innlegget at jeg glemte å gå innom deg for å si fra at du hadde fått denne prisen fra meg :)

Når du skal linke, tar du bare og merker det du skal linke til, og klipper ut (ctrl+c). Så merker du den delen av teksten linken skal gå til (navnet i dette tilfellet). På verktøylinja di ligger en sånn "linkeknapp" (til høyre for tekstfargen). Når du klikker på den, kommer det opp en liten boks, der det står http:// Hvis du nå bare trykker ctrl+v (limer inn) og så trykker ok, er linken din på plass.

Håper du skjønte noe av det der, det er alltid så vanskelig å forklare sånne greier - si fra hvis du ikke får det til, da!

God søndagskveld og god klem :)

Nina I. sa...

Tuuuusen takk for awarden du har gitt meg!!!! Setter utrolig stor pris på at du tenkte på meg;-) Beklager at jeg ikke har takka deg før, men jeg ha omtrent vært allergisk mot tastaturet de siste ukene*kremt*
Du lager jo bare de lekreste kort og jeg gleder meg til hver gang du legger ut et nytt kunstverk!!!
Ha en flott søndag!
Klem