mandag 9. mars 2009

Sukkersøtt utfordring # 31

Har laget et kort til utfordringen på Sukkersøtt denne uka. Er visst i "utfordringsmodus" om dagen. Hadde jeg visst at det var så morsomt å lage kort etter skisser, hadde jeg begynt med det for lenge siden.:) Men, det er jo aldri for sent...Anita har forresten laget en kjempeflott skisse.

Motivet er fra Whiff of Joy, bare elsker de stemplene.... Malt med Distress Ink refills. Mønsterpapir, roser og bling fra Prima. Den store blomsten er fra Petaloo og de små hjertene fra Unik Hobby.
Og så til en annen sak: bakgrunnsproblemer!!! Skifta bakgrunn på bloggen, men logoen fra den forrige vil ikke fjerne seg. River meg i håret....! Har prøvd alt mulig, men den står der like mye. Sikkert en enkel sak å ordne, hvis en bare kan det... (og det gjør da tydeligvis ikke jeg)

7 kommentarer:

Bente sa...

Fra meg kommer det bare noen henførte sukk.... Helt nyyyydelig!!

Nixe-Moni sa...

Wow what a gorgeous card! Love the great colours and your fantastic colouring. All the details are fab too!
Hugs
Moni

Karen O sa...

Nydelig kort! Så søtt og gjennomført. Sitter bare her og nyter det:)
-karen

Nina I. sa...

Åh... Dette er utrolig nydelig!!!! Jeg har vært inne å kikket på det flere ganger;o) Fantastisk fargelegging!!!
Ha en fin kveld!
Klem

Hanne sa...

Nyyyyydelig, Hanne! Du er fantastisk flink med fargene på kortene, det blir da så helhetlig og vakkert... sukk... nydelig malt motiv løfter det jo enda mer!

Vet ikke hva du har prøvd og ikke, jeg, men logoen endres ikke av at du skifter bakgrunn, den har en egen boks du må inn i for å endre den... men dette vet du sikkert... jaja...

Klemmer fra Trøndelagen :)

Sissen sa...

Veldig fint kort :)

Maya sa...

Åhhhh vakkert!!
Nyydelig malt og lekre detaljer!
Klem fra Maya :)